Το τσίμπημα στη μύτη του είχε πρηστεί σαν καρύδι. Όταν οι Γιατροί κατάλαβαν τι ήταν, Πάγωσαν!! (Εικόνες)

τσίμπημα

Ο 11χρονος Matthew Kirk παρατήρησε ότι είχε ένα τσίμπημα από κουνούπι στη μύτη του ενώ ήταν διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν λογικό, καθώς είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στη Μινόρκα και το τσίμπημα είχε αφήσει ένα μικρό πρήξιμο στο δεξί του ρουθούνι.

Αλλά τις επόμενες δύο εβδομάδες το τσίμπημα έγινε πιο μεγάλο. Μια μέρα ένας φίλος του είπε ότι η μύτη του δεν φαινόταν και πολύ καλά. Όταν το άκουσαν από κάποιον τρίτο, η οικογένεια άρχισε να συνειδητοποιεί ότι μπορεί να ήταν κάτι χειρότερο από μια παράξενη αντίδραση στο κουνούπι.

Έτσι, πήγαν στον γιατρό. Αρχικά, οι γιατροί σκέφτηκαν ότι ίσως ήταν βακτηριακή μόλυνση. Το πρήξιμο μεγάλωνε και απλωνόταν μέχρι που έφτασε στο μέγεθος μπάλας του τένις. Αλλά μετά έκαναν κι άλλες εξετάσεις και ανακάλυψαν τον πραγματικό λόγο πίσω από το παράξενο πρήξιμο.

tsi-1

Ο 11χρονος Matthew Kirk παρατήρησε κάτι που νόμιζε ότι ήταν τσίμπημα κουνουπιού από τις διακοπές. Όταν επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μητέρα του νόμιζε ότι ήταν ένα συνηθισμένο τσίμπημα. Το τσίμπημα ήταν στο δεξί του ρουθούνι και άρχισε να πρήζεται.

Αλλά οι βδομάδες περνούσαν και το πρήξιμο μεγάλωνε και απλωνόταν. “… τότε σχολίασε ένας φίλος το πρησμένο ρουθούνι του και σκεφτήκαμε ότι μπορεί να ήταν χειρότερο”, λέει η μητέρα του, Joanna, στο Caters News.

Αρχικά οι γιατροί σκέφτηκαν ότι ήταν βακτηριακή μόλυνση. Αλλά σε αυτό το σημείο η μάζα απλωνόταν προς το μάτι του και έφτασε στο μέγεθος μπάλας του τένις.tsi1

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν ήταν τσίμπημα από κουνούπι, ούτε βακτηριακή μόλυνση. Το εξόγκωμα ήταν μια θανατηφόρα μάζα που ονομάζεται φατνιακό ραβδομυοσάρκωμα – ένας σπάνιος καρκινικός όγκος που επηρεάζει 10 άτομα τον χρόνο. Η οικογένεια του Matthew ήταν σοκαρισμένη, όπως αναφέρει το destora. Δεν είχαν σκεφτεί ποτέ ότι είχε καρκίνο γιατί ήταν ένα δραστήριο και υγιές παιδί.tsi2

Τον πήγαν στην Οκλαχόμα για μια εντατική θεραπεία 9 εβδομάδων με ακτίνες πρωτονίων. Για να αποφύγουν την τραυματική απώλεια των μαλλιών που συνοδεύει τη χημειοθεραπεία, του ξύρισαν το κεφάλι εκ των προτέρων. Η χημειοθεραπεία άφησε το πρόσωπο του Matthew καμένο και ξεφλουδισμένο, αλλά η θεραπεία λειτουργούσε.tsi3

Ο Matthew τους εντυπωσίασε όλους με την ακλόνητη δύναμη και αποφασιστικότητά του.

Όταν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Matthew έκανε ακόμα έναν γύρο χημειοθεραπείας και πλέον βρίσκεται σε ύφεση.tsi4

Ο Matthew και η οικογένειά του είναι ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουν στις ζωές τους και είναι πιο δυνατοί από πριν.

tsi7

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...