Το facebook πρόδωσε γνωστή βουλευτή στον άνδρα της

Το facebook πρόδωσε γνωστή βουλευτή στον άνδρα της
Στα πράσα πιάστηκε γνωστή βουλευτής από τον σύζυγό της την ώρα που μιλούσε με τον φίλο της στο facebook
Στάθηκε άτυχη γνωστή κυρία τη πολιτικής την ώρα που «απατούσε» τον σύζυγό της διαδικτυακά με έναν κατά πολύ νεότερό της.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, η  βουλευτής νόμιζε ότι ήταν μόνη της στο σπίτι με την κυρία που την βοηθούσε στο σπίτι και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στο facebook με τον νεαρό που συνήθιζε να μιλάει από ότι φάνηκε αρκετά συχνά.

Ήταν μάλιστα τόσο απορροφημένη από την συνομιλία του μαζί του που δεν κατάλαβε ότι στο σπίτι μπήκε ο σύζυγός της . Για κακή της τύχη την ίδια ώρα χτύπησε το τηλέφωνο και σηκώθηκε από τον υπολογιστή. Το κακό δεν ήθελε πολύ για να γίνει .

Στο δωμάτιο μπαίνει ο σύζυγός της και βλέποντας ανοιχτό τον υπολογιστή και μάλιστα στο facebook  πλησίασε αμέσως την οθόνη. Τα υπόλοιπα έγιναν πολύ γρήγορα αφού οι συνομιλίες της συζύγου του με τον νεαρό που την περίμενε να επιστρέψει ήταν τέτοιες που τον σύζυγο τον έλουσε κρύος ιδρώτας. Το ιστορικό του διαλόγου ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε να μην εκραγεί αρχίζοντας τις φωνές. Όταν η σύζυγος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί έχασε το χρώμα της και της έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι και από κει άρχισε ένα μεγάλος καυγάς που κρατάει ακόμη αφού ο σύζυγος της έφυγε απειλώντας ότι θα την κάνει ρεζίλι φωνάζοντας  : «με μικρότερο σου βρήκες να κάνεις τα αίσχη σου από το διαδίκτυο;;;»

briefingnews.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...