Τρεις παίκτες του Ναυπακτιακτού στην καλύτερη εντεκάδα του 3ου ομίλου

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Προπονητής – Δημήτρης Μαγκαφίνης (ΑΕ Λευκίμμης): Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, καθώς την αγωνιστική που μας πέρασε, ήταν νικήτρια στο “ντέρμπι των Φαιάκων”, επικρατώντας του Κρόνου Αργυράδων με 2-0. Εξαιρετικό το “κοουτσάρισμα” του Έλληνα προπονητή.

Τερματοφύλακας – Κωνσταντάκος (Θεσπρωτός): Είχε τρομερή παρουσία υπερασπιζόμενος τα γκολπόστ του “πλατανόφυλλου” στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας. Η βοήθειά του ήταν καθοριστική και βοήθησε τους Ηπειρώτες να φύγουν αήττητοι από την Καστοριά (1-1 έληξε το ματς).

Αμυντικός – Παπαδόπουλος (ΑΕ Λευκίμμης): Μια… γεμάτη εμφάνιση από τον Έλληνα οπισθοφύλακα, που σκόραρε στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων.

Αμυντικός – Καζανάς (Ναυπακτιακός Αστέρας): Διατηρήθηκε το ακέραιο στη Ναύπακτο για τον Αστέρα, με τον εν λόγω αμυντικό να δηλώνει το παρών όποτε χρειάστηκε.

Αμυντικός – Σιδηρόπουλος (Μακεδονικός Φούφα): Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των Πτολεμαίων σε ακόμη ένα παιχνίδι, με τον Σιδηρόπουλο να βοηθά εξαιρετικά.

Αμυντικός – Πάκος (Θρίαμβος Σερβιανών): Σε μια εύκολη νίκη με 3-0 προχώρησε ο Θρίαμβος Σερβιανών, με τον Πάκο και τους υπόλοιπους αμυντικούς να αντιμετωπίζουν καίρια κάθε πρόβλημα που προέκυψε.

Μέσος – Λαγός (Ναυπακτιακός Αστέρας): Πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αστέρα, στην εύκολη νίκη επί των Γρεβενών Αεράτων με 4-0.

Μέσος – Τσιαφίτσας (Θρίαμβος Σερβιανών): Με τα δύο του γκολ στο παιχνίδι με τη Φλωριάδα, ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Μέσος – Κούσης (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου): Έχασε η ομάδα του με 2-1 από το Σούλι, ωστόσο ο Κούσης μείωσε στο 89′, ενώ να σημειωθεί πως είχε περάσει ως αλλαγή στο 63′.

Μέσος – Τσουμάνης (Σούλι Παραμυθιάς): Άνοιξε το σκορ, στην αναμέτρηση με τον Αχέροντα.

Επιθετικός – Γραμματικόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας): Βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα και το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Τις προάλλες, πέτυχε δυο γκολ στο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής.

Επιθετικός – Τσιόφλιος (ΑΕ Λευκίμμης): Έκλεισε τον χορό των τερμάτων στο ντέρμπι της Κέρκυρας, “κλειδώνοντας” το τρίποντο για την ομάδα του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...