Τρελαίνει κόσμο η Ξάνθη

ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Η Ξάνθη πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τη Βέροια, νικώντας την τοπική ομάδα με 4-0 για τη 15η αγωνιστική της Super League. Αήττητη για δέκα διαδοχικές αγωνιστικές στη Super League η Ξάνθη, η οποία από τις δύο διαδοχικές ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές (από ΑΕΚ εκτός έδρας και Πανιώνιο εντός μετρά έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Ξάνθη απείλησε για πρώτη φορά στο 19ο λεπτό, ικανή όμως για να ανοίξει το σκορ. Ο Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λισγάρας σηκώθηκε μόνος του στην περιοχή και χωρίς αντίπαλο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λόπεθ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Θράκης.

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τις δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ο Θωμάς Γράφας. Πάμπλο Βίτι και Τόνι Κάλβο έδωσαν επιθετική νότα στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά όχι το γκολ.

Στο 48ο λεπτό, ο Κάλβο έκανε ωραία κίνηση, έκανε και τη σέντρα, με τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 56ο λεπτό, ο Σαρπόνγκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βίτι ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Γιουνές, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Ξάνθης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (57′), η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Καλί σε σέντρα που επιχείρησε ο Βασιλακάκης. Οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά, σχεδόν εξ’ επαφής, με τον διαιτητή Θάνο να θεωρεί ότι ο αμυντικός της Βέροιας είχε προεκτείνει τα χέρια του. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο 61′ ο Λινάρδος έκανε το λάθος, ο Βασιλακάκης μπήκε από τα αριστερά, έβγαλε από την άλλη πλευρά με παράλληλη μπαλιά στον Γιουνές κι ο Τυνήσιος έκανε το 0-3.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ασταμάτητη και το 0-4 δεν άργησε να έρθει. Στο 66ο λεπτό, ο Λόπεθ ανέτρεψε τον Τριάδη, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Γιουνές εκτέλεσε εύστοχα και το δεύτερο πέναλτι που ανέλαβε, φθάνοντας σε χατ-τρικ.

Στο 80ό λεπτό, η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-5. Ο Σολτάνι έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, αλλά ο Νιέτο ανενόχλητος απ’ το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 87′ ο Σολτάνι πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε, αποτρέποντας και πάλι το 0-5.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Βίτι), Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης,Λινάρδος, Μπαλάφας, Σισίνιο (46′ Τόνι Κάλβο), Άρσε, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης,Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας (78′ Νιέτο), Καμαρά, Τριάδης (74′ Σολτάνι), Βασιλακάκης (81′ Ράνος), Λουσέρο, Γιουνές.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...