Τρομερό: Στο Καποδιστριακό υπάρχουν 313 υπάλληλοι με το ίδιο επώνυμο!

Τρομερό: Στο Καποδιστριακό υπάρχουν 313 υπάλληλοι με το ίδιο επώνυμο!
Μία από τις… αντεπιθέσεις που εξαπέλυσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος σε μία προσπάθεια να μπει τέλος στην ομηρία των φοιτητών και το χάος που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια με τις κινητοποιήσεις των διοικητικών, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Ο κ. Αρβανιτόπουλος είπε ότι «η διαθεσιμότητα είναι ένα μέτρο κοινωνικό και είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας».

Μάλιστα προχώρησε και σε καταγγελίες για αθρόες προσλήψεις και μονιμοποιήσεις που διπλασίασαν το προσωπικό τα δέκα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά είπε «είχαμε αθρόες προσλήψεις και μονιμοποιήσεις που διπλασίασαν το προσωπικό τα δέκα τελευταία χρόνια. Από τις πανεπιστημιακές αρχές έγιναν, βέβαια».

«Γιατί υπάρχει τόση ένταση από μια χούφτα ανθρώπων στο Καποδιστριακό» αναρωτήθηκε ο κ. Αρβανιτόπουλος και πρόσθεσε «πάμε να κρύψουμε τα άπλυτα κάτω από το χαλί; Μόνο στο Καποδιστριακό , αν δείτε τους υπαλλήλους, υπάρχουν 313 περιπτώσεις με το ίδιο ακριβώς επίθετο, συνεπωνυμίες».

Ανεφέρε, δε, πως «όταν ζητήθηκε από τα πανεπιστήμια να αυτοαξιολογηθούν για τις δομές, τους ανθρώπους και τις διαδικασίες και να μας πουν 36 ιδρύματα που έχουν υπεράριθμους και που έχουν ελλείψεις όλα έδειξαν ότι θέλουν και άλλους διοικητικούς».

Μάλιστα… 313 υπάλληλοι με το ίδιο επώνυμο… Της ρουσφετολογίας το κάγκελο δηλαδή…

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...