Τσίπρας καλύπτει Τατσόπουλο: Δεν συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν για τον Πέτρο

Τσίπρας καλύπτει Τατσόπουλο: Δεν συμφωνώ με όσα ακραία γράφτηκαν για τον Πέτρο
Θετικά αποτίμησε την πρόταση μομφής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή.

Είπε ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες και ότι “καταφέραμε να επαναφέρουμε τη συζήτηση στα πολιτικά”.

Ο κ. Τσίπρας εντόπισε το πόσο αδύναμη είναι η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και μίλησε για τους σκοπέλους που έχει να αντιμετωπίσει αυτή: προϋπολογισμός, ενιαίος φόρος ακινήτων, πληστηριασμοί και εξεταστική για υποβρύχια.

Εκτίμησε επίσης ότι η διαπραγμάτευση με την Τρόικα δείχνει νέα μέτρα, όσο και αν προσπαθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές για το αντίθετο.

Επίσης, εκτίμησε ότι η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ γυρνάει μπούμερανγκ.

Ακόμη, μίλησε για τη δουλειά της ΚΟ και είπε ότι “έχουμε ανάγκη να αναβαθμίσουμε τη δουλειά μας”, αλλά “πάμε καλά”. Ζήτησε να εκλαϊκευτούν οι προτάσεις του κόμματος και να υπάρχει δελτίο για τις δράσεις των βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου.

Σε σχέση με το κάλεσμα σε κυβερνητικούς βουλευτές που έχει απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι λαϊκή απαίτηση και σε καμία περίπτωση αποστασία και ζήτησε «να αντιστοιχηθούμε με τη διάθεση του κόσμου και να βάλουμε φρένο σε μια κυβέρνηση που οδηγεί στον κατήφορο».

Ο κ. Τσίπρας θύμισε τη στάση Σαμαρά και είπε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Πρόσθεσε, δε, ότι δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλογκ, από το σημερινό μιντιακό και μνημονιακό.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον βουλευτή κ. Πέτρο Τατσόπουλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως υπάρχει η ανάγκη για περισσότερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη και συμπλήρωσε ότι δεν συμφωνει με “όσα ακραία γράφτηκαν στα social media για τον Πέτρο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέμβασή του ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι δεν είναι γελωτοποιός ούτε “βιζιτού”, ότι έγινε ξαφνικα ο εντεταλμένος της θεωρίας της ΧΑ και σημείωσε ότι δεν αξίζει η Αριστερά τέτοια μικροψυχία, δεν χρειάζεται να σπιλώνεται οποιοσδήποτε. “Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους” σημείωσε.

Ο κ. Τατσόπουλος επίσης είπε ότι δεν υπερασπίστηκε τον κ. Βαλλιανάτο και την κυρία Τριανταφύλλου,  αλλά το δικαίωμά τους να εκφράζονται. “Διαφωνώ με το μιντιακό λιντσάρισμά τους” σημείωσε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...