Τσουκαλάς: Έχει έρθει η ώρα για αλλαγή νοοτροπίας-Απάντηση στο δημοσίευμα του Nafpaktianews

-Απάντηση του Nafpaktianews !!!

14826358_1212851932105958_1451584956_nΝτ.Τσουκαλάς: Πιστεύω ότι έχει έρθει πλέον η ώρα όπου η αλλαγή νοοτροπίας είναι επιτακτική ανάγκη

Aνακοίνωση-Απάντηση απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία Ντίνος Τσουκαλάς,με αφορμή την από τις 21.10.2016 ανάρτηση του Nafpaktianews.gr με τίτλο “Δια-Χωρίζουν τις θέσεις τους…..Παπαθανάσης-Τσουκαλάς”.

Ο κ.Τσουκαλάς αναφέρει:

Στο πολίτευμα της δημοκρατίας , στο οποίο πιστεύω και υποστηρίζω , όχι με λόγια και λαϊκισμούς , αλλά με καθημερινές παρεμβάσεις και παρουσία στα κοινά προβλήματα , θεμιτό είναι να υπάρξουν και διαφορετικές προσεγγίσεις σε διάφορα θέματα .

Κυρίως , σαν αυτά που άπτονται της καθημερινότητας του δήμου , την οποία,όπως πολύ καλά γνωρίζετε, και παρακολουθώ και υπηρετώ συνεχώς -επιτρέψτε μου καλοπροαίρετα . Έχω, λοιπόν, με το θάρρος της γνώμης μου , να πω τα πράγματα, όπως τα βλέπω και τα αντιλαμβάνομαι, μένοντας αμερόληπτος πάντα με γνώμονα το καλό της Ναυπακτίας. Συνεχίζω, δηλαδή, όπως, τουλάχιστον, πιστεύω , έντιμα τον ρόλο στον οποίο οι συμπολίτες μου με έταξαν να κάνω και να υπηρετώ . Αυτό το θεωρώ απόλυτα αυτονόητο . Πιστεύω ότι έχει έρθει πλέον η ώρα όπου η αλλαγή νοοτροπίας είναι επιτακτική ανάγκη . Τα σωστά επιβραβεύονται και συμπληρώνονται , τα κακά διορθώνονται . Έτσι η κοινωνία μας θα έχει το μέλλον, που όλοι θελουμε να έχει .

Να δηλώσω τέλος,σε ότι αφορά την ανακοίνωσή σας,περί δύο ξένων στην ίδια πόλη,ότι με τον κ.Παπαθανάση ήμουν,είμαι και  θα είμαι στην ίδια πόλη.

-Παραθέτουμε το βίντεο σύμφωνα με το οποίο διακρίνεται η διαφορετική προσέγγιση των δύο ανδρών για το θέμα της καθαριότητας της πόλης και το ζήτημα του ΧΥΤΑ,όπου ο κ. Τσουκαλάς εμφανώς διαχωρίζει τη θέση του από τον επικεφαλή του…

-H Aπάντηση του Nafpaktianews:

Δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση με τον συμπαθή δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας και δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία” κ.Ντίνου Τσουκαλά,σε όσα αναφέρονται στην ανωτέρω ανακοίνωσή του περί διαφορετικής προσέγγισης,ελευθερίας της γνώμης κλπ.

Αλλά το θέμα που εμείς δημοσιεύσαμε προήλθε μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και αφορούσε πολύ συγκεκριμένα πράγματα με εκ’διαμέτρου αντίθετες απόψεις επί του ιδίου θέματος.

Μάλιστα ο κ. Τσουκαλάς μοιάζει με τον τρόπο του να επιπλήττει τον επικεφαλή του κ.Παπαθανάση για αντιπολιτευτική διάθεση,λέγοντας κατά λέξη:H πόλη της Ναυπάκτου σε γενικές γραμμές είναι καθαρή.Για όποιον θέλει να το δει.Για όποιον (ποιόν άραγε;) δεν θέλει να το δει,μπορεί αντιπολιτευτικά να λέει ότι θέλει….(Άραγε ποιός βρίσκεται στην αντιπολίτευση και ποιός είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα νωρίτερα;)

Ως προς την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης που αναφέρεται ο κ. Τσουκαλάς : …. ..περί δύο ξένων στην ίδια πόλη,ότι με τον κ.Παπαθανάση ήμουν,είμαι και  θα είμαι στην ίδια πόλη,συμφωνούμε και’μεις μ’αυτή,αλλά δεν ξεκαθαρίζετε αν θα είστε ξένοι ή γνωστοί….

Επιπλέον θα επιθυμούσαμε τα μάλα να μάθουμε με την ολοκλήρωση της τοποθέτησής σας τι σας ψιθύρισε ο επικεφαλής σας,γιατί η τεχνολογία στάθηκε ανεπαρκής στην καταγραφή της …..

Η φράση – Μανιφέστο 

Kρατάμε τελευταία την πρόταση-Μανιφέστο στην ανακοίνωσή-απάντηση του κ.Τσουκαλά που θα αποτελέσει αναμφίβολα,αντικείμενο για περαιτέρω ερμηνείες στο μέλλον,όχι στο πολύ μακρινό !!!!!

“Πιστεύω ότι έχει έρθει πλέον η ώρα όπου η αλλαγή νοοτροπίας είναι επιτακτική ανάγκη”…………..

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...