Τ.Λουκόπουλος:Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να φθάσουμε και στην πιο απομακρυσμένη τοπική κοινότητα

Η επιδείνωση του καιρού και η μεγάλη χιονόπτωση από το βράδυ της Παρασκευής επανέφεραν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας. Ο χιονιάς έφθασε μέχρι και τις ημιορεινές περιοχές γύρω από την Ναύπακτο. Από το πρωί του Σαββάτου δεκατρία μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν ανοικτό το βασικό επαρχιακό δίκτυο της Ναυπακτίας που έχει μήκος πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Ήδη αποκαθίσταται η βατότητα του δικτύου στους δύο βασικούς οδικούς άξονες στα ορεινά, προς Άνω Χώρα και Πλάτανο, και η κυκλοφορία γίνεται απρόσκοπτα με αλυσίδες. Στα ημιορεινά, στις Δ.Ε. Ναυπάκτου, Αντιρρίου και Χάλκειας η κυκλοφορία γίνεται κανονικά. Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος ευχαριστεί αυτούς που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν την δύσκολη μάχη της αποκατάστασης της βατότητας του δικτύου. Τους υπαλλήλους του δήμου Ναυπακτίας, τους ιδιώτες χειριστές των μισθωμένων οχημάτων αλλά και τα αιρετά στελέχη του δήμου Θ. Κοτρωνιά, Α. Κοτσανά, Κ. Σωτηρόπουλο και Θ. Κούκουνα που από την πρώτη στιγμή συντονίζουν επιτόπου την όλη προσπάθεια.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να φθάσουμε και στην πιο απομακρυσμένη τοπική κοινότητα και θα είμαστε σε επιφυλακή για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Από το γραφείο του δημάρχου Ναυπακτίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...