Τ.Λουκόπουλος:Προσπαθούμε να δώσουμε στην κοινωνία τη θέση που της αξίζει

Τον τελευταίο δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής του θητείας πραγματοποίησε χθες,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.λουκόπουλος κατά την ειδική ετήσια συνεδρίαση του ανώτατου τοπικού οργάνου,στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Ξενία.

Η λογοδοσία του κ.Λουκόπουλου περιελάμβανε όλα αυτά που η δημοτική του αρχή κατάφερε κατά τον ίδιο στο προηγούμενο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου τα τελευταία 4 γεμάτα χρόνια.Στόχος είπε ο κ. δήμαρχος,ήταν και παραμένει,να δώσουμε στην κοινωνία,τη θέση που πραγματικά της αξίζει.Και αυτό,μπορεί να γίνει μέσα από τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί η απουσία τελικά από την όλη διαδικασία των τοπικών προέδρων στο σύνολό τους,αφού από τους 67 συνολικά που διαθέτει ο δήμος,οι 18 παριστάμενοι με το πέρασμα της πολύωρης διαδικασίας αποχώρησαν αφού έπρεπε να επιστρέψουν στα χωριά τους,αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στη διαδικασία συμμετοχής των πολιτών στην κορυφαία ίσως συνεδρίαση του χρόνου.Είναι ένα ζήτημα διαδικαστικού χαρακτήρα της λειτουργίας του συμβουλίου που σίγουρα η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να δει με περισσότερη προσοχή


 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...