Τ.Λουκόπουλος: Όραμα με τρίπτυχο Ανάπτυξη-Ποιότητα ζωής-Νεολαία

Ο δήμος Ναυπακτίας με την ελλειπή χρηματοδότηση θα έπρεπε να βρει χρηματοδοτικά εργαλεία για να μπορέσει να επιτελέσει το τεχικό πρόγραμμά της.Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν χρήματα παρουσιάζοντας ώριμες μελέτες ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.που αν προσθέσουμε τα 19 εκατ. για ΧΥΤΑ  και μονοπάτι,φτάνουμε στα 34.εκατ.Αυτό σημαίνει ευ΄θυνη,σοβαρότητα και προγραμματισμό.Δημιουργούμε τέλειες εγκαταστάσεις στον ΧΥΤΑ,δημιουργία 3ου κυττάρου και μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ.Συμμαζέψαμε τη μελέτη για τα μονοπάτια η οποία είχε ελλείψεις.Έρχεται ο Φιλόδημος για την αποχέτευση του Αντιρρίου και την ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς.Είχαμε όραμα και στόχο για ποιότητα ζωής και για τη νεολαία.Πήραμε απενταγμένο τον βιολογικό της Ναυπάκτου και της Άνω Χώρας.Μετατρέπουμε το Ξενία από άντρο παρανομίας σε έργο που θα χαίρεται όλος ο Ναυπακτιακός λαός.Ασφαλτοστρώσαμε τα παζάρια και αναμορφώνουμε το Αλσύλλιο.Ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση στις νεροτσουλήθρες,μετά την απεμπλοκή του χώρου με τα δικαστήρια μετά τον Μάρτιο.

Στο παραλιακό μέτωπο εγκρίθηκε ο πεζοδιάδρομος του Γριμπόβου.Σκοπός αυτής της δημοτικής αρχής,το τρίπτυχο Ποιότητα ζωής-Νεολαία-Ανάπτυξη.

Κάναμε,συνέχισε ο κ. Λουκόπουλος, ένα μεγάλο βήμα γιατί είχαμε όραμα.Για την Μαρίνα σχεδιάζουμε την δημιουργία τουριστικού καταφυγίου.Λύσαμε το πρόβλημα της Βαρναράχης  από την οποία κινδύνευε να μείνει η πόλη χωρίς νερό.Ολοκληρώνουμε το ειδικό σχολείο με 1.6.εκατομ.Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για την κατασκευή των πεζοδρομίων ανατολικά του Σκα.Από τον επόμενο μήνα ξεκινά η κατασκευή τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...