Υποψήφιος για την κοινότητα Γαβρολίμνης ο Αντώνης Φουσέκης


Την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος για την κοινότητα Γαβρολίμνης έκανε γνωστή ο Αντώνης Φουσέκης . Ο οποίος είναι ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία όσων αφορά , πολιτικά , πολιτιστικά αλλά και αθλητικά δρώμενα στηρίζοντας με όλη του την δύναμη τον τόπο καταγωγής του. Στην ανακοίνωση του ζητά την ψήφο των συγχωριανών με στόχο αλλαγές στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κοινότητα , πυρήνας  της κοινωνίας θεσμός της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, εξελίσσεται αποκτώντας  καινούριες αρμοδιότητες και ρόλο. Ο νέος νομός (Κλεισθένης 1) με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολίτων στη διαχείρηση και τον έλεγχο των κοινών προβλέπει μεταξύ άλλων την εκλογή προέδρου της κοινότητας (Γαβρολίμνης) με ξεχωριστή κάλπη πέρα απο την εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη μία κάλπη θα ψηφίζουμε για Δήμαρχο – Δημοτικό Συμβούλιο και στην άλλη για Πρόεδρο Κοινότητας.

Τα τοπικά συμβούλια έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες (αρ.Ν.  4555/18) και επαφίενται στα άτομα που τα αποτελούν να τις ενεργοποιήσουν , ολα κρίνονται απο την εφαρμογή τους και απο τους ανθρώπους που πλαισιώνουν εναν θεσμό και ενα σύστημα.

Εγώ ως υποψήφιος πρόεδρος για την Κοινότητα Γαβρολίμνης Δ.Ε. Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας  διεκδικώ την εκλογή μου στην κοινότητα θέλοντας να εκπροσωπήσω τους πολίτες που έχουν όραμα και θέλουν να γίνουν μαζί μου κοινωνοί των αλλαγών στη Γαβρολίμνη και την περιοχή μας.

Παρατηρούμε το χωριό μας τα τελευταία (15) χρόνια να μένει στάσιμο, να βαλτώνει, τους νέους να μην έχουν διέξοδο και να φεύγουν,το χαμόγελο να χάνεται. Ωστόσο την ίδια ώρα διαπιστώνουμε οτι βρισκόμαστε σε έναν τόπο μοναδικό, έναν τόπο ιστορικό , με εκπληκτικό τοπίο και φυσικό περιβάλλον, έναν τόπο με ανεξάντλητες δυνατότητες , ένα χωριό που μπορεί και πρέπει να γίνει σταθμός στη Χάλκεια και όχι μόνο.

Συμμετέχω λοιπόν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος της Κοινότητας Γαβρολίμνης γιατί θέλω :

Να συνδιαμορφώσουμε την καθημερινότητά μας.

Να ζούμε και να εργαζόμαστε στη Γαβρολίμνη με αξιοπρέπεια .

Να διατυπώσουμε και να υλοποιήσουμε προτάσεις για την αξιοποίηση των πόρων της περιοχής μας.

Να βελτιώσουμε τα πράγματα στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στο οδικό δίκτυο, στο φωτισμό, στην καθαριότητα, στη διαχείρηση των αποβλήτων, στον αστικό σχεδιασμό, στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στην πολιτιστική διαχείρηση, στο σχεδιασμό πρόληψης φυσικών καταστροφών, στην διαχείρηση των αδέσποτων ζώων.

Να δούμε τους δημόσιους χώρους να ζωντανέυουν, τους νέους να επιλέγουν την Γαβρολίμνη ως τόπο κατοικίας και εργασίας, την τρίτη ηλικία να έχει αξιοπρεπή διαβίωση στο χωριό, τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους, τα παιδιά να παίζουν και να χαίρονται, τους αθλητές να προπονούνται και να πρωτέυουν.

Πιστέυω στην προσωπική επαφή και στο διάλογο, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες για το χωριό μας.

Να μην ανεχτούμε άλλο και να μην επιτρέψουμε ξανά σε μία μικρή μειοψηφία να δηλητηριάζει τις σχέσεις μας και να μας διχάζει ενεργόντας με ιδιοτέλεια για δικό της όφελος ή σε κάποιους καιροσκόπους κατ’ επάγγελμα υποψηφίους προέδρους κάθε φορά.

Οι θέσεις και οι τοποθετήσεις μου για τα θέματα της κοινότητας Γαβρολίμνης θα δημοσιέυονται και δελτία τύπου θα αποστέλλονται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σας καλώ κοντά να ενδυναμώσουμε ότι μας ενώνει.

Η ενασχόληση μου  με τα κοινά δεν οφείλεται σε βιοποριστική αναζήτηση ή υπαρξιακή ανασφάλεια .

Με ενδιαφέρει το αίσθημα της κοινότητας και το μέλλον της περιοχής .

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσέυει κανείς .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με εκτίμηση

ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...