Υπ. Οικονομικών: Case study ψυχολογικής προβολής η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που επιδίδεται σε ανάλυση της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών στη χθεσινή διημερίδα του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής αποτελεί εξαιρετική περίπτωση μελέτης του φαινομένου της ψυχολογικής προβολής» αναφέρει σε σχόλιό του, το υπουργείο Οικονομικών, σε απάντηση ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για ομολογία της κυβέρνησης ότι διέλυσε την μεσαία τάξη.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, αναφέροντας ότι «Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί ότι, με την πολιτική της, η κυβέρνηση Τσίπρα διέλυσε τη μεσαία τάξη. Ομολογεί ότι απέτυχαν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Ομολογεί ότι έκαναν λάθη στις εκτιμήσεις τους. Στην πραγματικότητα, ομολογεί ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αναξιόπιστη και απέτυχε παταγωδώς, με βαριές συνέπειες για όλους τους Έλληνες. Ας πάψουν, λοιπόν, να κρατούν αιχμάλωτη τη χώρα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/277084-Yp-Oikonomikon-Case-study-psychologikes-proboles-e-anakoinose-tes-Neas-Demokratias ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...