Φιέστα τίτλου: «Μέρα γιορτής για το Μεσολόγγι 2008»

Φιέστα επιπέδου….Α΄Εθνικής στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ μεταξύ της τοπικής γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 και της Ολυμπιάδας Υμηττού.
Σε μιά εκδήλωση  που έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, στο τέλος της φιλικής συνάντησης που έληξε 0-0 ο Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου  Καραπάνος Νίκος έκανε την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου Ομίλου της Β΄Εθνικής μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς..

Η εκδήλωση η οποία περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους,  σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και μοναδικές στιγμές γιορτής και ψυχαγωγίας που οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί όπως είχε σχεδιασθεί.
Το χορευτικό του Πολιτιστικού Κέντρου της Παραβόλας , το Χορευτικό Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου και οι αδελφοί Τσιόβολου Χρήστος και Κώστας είχαν φροντίσει για το καλλιτεχνικό κομμάτι της φιέστας ..Ετσι επισφραγίστηκε η άνοδος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μεσολογγι 2008 στη Α´ Εθνική κατηγορία.
Κούπα, μετάλλια και βραβεύσεις!

Το Ενωσιακό γήπεδο είχε φορέσει τα γιορτινά του και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του φιλικού αγώνα βρήκε τα κορίτσια  ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την επιτυχία τους να σηκώνουν την κούπα να παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους και να υπόσχονται περαιτέρω διακρίσεις.

Φίλοι της ομάδος μας, γονείς και αρκετοί επίσημοι όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νίας  Παπαχρήστος  Παν., ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Καραπαπάς Γιώργος ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Χουλιάρας Μιχ.,και το μέλος της  ΕΠΣΑ Καπλανίδης Κ., ο γιατρός και πρόεδρος του Τρικάρδου Τριανταφυλλάκης Γιαν.,ο πρώην διευθυντής Φυσ.Αγωγής Μαντζουράτος Δημ., και αρκετοι  βετεράνοι και νύν ποδοσφαιριστές φρόντισαν να είναι εκεί για να συγχαρούν τα κορίτσια και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μιχάλης Κιτσινέλης που αναφέρθηκε στην μικρή ιστορία της ομάδας….

Εδώ και έξι χρόνια μια παρέα λίγων φίλων  δημιούργησε στην Ι.Π.Μεσολογγίου  μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου
Κανείς δεν φανταζότανε τότε ότι η καταξιώση θα ερχότανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και  να γιορτάζουμε την άνοδο της ομάδας στην Α΄Εθνική..
Μερικές φορές το ΄΄ μεράκι ορισμένων ρομαντικών΄΄ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αποδεικνύεται πολύ ισχυρό, και έρχονται τα ανάλογα αποτελέσματα…
Σίγουρα αυτά τα χρόνια κάποιοι συντοπίτες μας ήταν αρωγοί της προσπάθειας αυτής , έιτε σε χορηγία αθλητικού υλικού ,είτε με μικρή οικονομική ενίσχυση για τις μετακινήσεις της ομάδας….Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φετινούς χορηγούς της ομάδας μας για την βοήθεια τους….
Ένα μεγάλω ευχαριστώ στους……
1…. Την Μεταφορική-Ανυψωτική του Χρήστου Τσαντόπουλου
.

2…Το Παραδοσιακόν της Οίας του Βαγγέλη Καρακώστα στην Σαντορίνη

3…Κατάστημα Γερμανός των Αδελφών  Ιλμπασάν Ανδρέα και Γιάννη και του Βασίλη Ξηρού

4..Λογιστικό γραφείο Γιώργου Παπαδημητρίου στις Φυτείες

5..την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΕ

6.. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ…

7.Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γερασίμου Τσιμπερλένιου και Σοφίας Τσαρούχη στο Μεσολόγγι

8… Κτηνιατρείο του Γιάννη Μιχαλόπουλου στο Μεσολόγγι

9….Μέλι ΜelVita του Αντώνη Παππά και της Ελένης Κοταντάκη
10…Καφεκοπτείο ΄΄crema café ΄΄ του Γιώργου Παγούρα
11…Φαρμακείο  της  Μαρίας Μουρκούση στο Μεσολόγγι
12…fast foot ΄΄Πλατεία΄΄ του Κώστα Φουντούλη στο Καινούργιο
13…super market ΄΄Agrinio ΄΄ του Κώστα Παναγιωτόπουλου στο Αγρίνιο
14..cafe Anakara του Γιώργου Μαζαράκη και της Μαρίας Γιαννακά στο Μεσολόγγι
15..Γυμναστήριο ΄΄Οξυγόνο ΄΄ της Χριστίνας Πρασσά στο Μεσολόγγι
16…Τυροκομικά-Γαλακτομικά της Μαρίας Γρομητσάρη στην Παραβόλα
17…Παραδοσιακό ξενώνα ΄΄Ορεάδες΄΄ του Γιώργου Τσιμιτσέλη στην Ανω Χώρα Ναυπακτίας
18…café esco bar του Παναγιώτη Καλογεράκη και του Πέτρου Μαγγίνα στο Μεσολόγγι.
19…Κάβα Αφών Πασσιόπουλου από το Μεσολόγγι…
20…Ντίνο Χαλαζιά αρδευτικα συστήματα στο Μεσολόγγι

Και  ευχαριστούμε επίσης όλους αυτούς που βοήθησαν με την αγορά λαχνών και καρτών διαρκείας κατά την φετινή χρονιά, και τους δωροθέτες μας στον 1ο ετήσιο χορό της ομάδας …,  όπως Και τους φιλάθλους που παρευρίσκονται στους αγώνες της ομάδας μας και ιδιαίτερα μνεία σε αυτούς που μας ακολούθησαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια….

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Κον Παπαχρήστου  Τάκη  το Δ/Σ  και το προσωπικό της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣΑ,τον Σύνδεσμο Προπονητών Δυτ.Ελλάδας, τα ΜΜΕ της περιοχής μας και όχι μόνο για την αναφορά τους στην ομάδα μας  και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται  τις κόρες τους στην ομάδα μας….

Ευχαριστούμε το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραβόλας ,
…Το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου…για την παρουσία  τους.
Και τους αδελφούς Τσιόβολου Κώστα και Χρήστο για την καλλιτεχνική τους παρουσία στην  εκδήλωση….
Ευχαριστούμε τον διαιτητη του αγώνα Γκιάφη Δημήτρη
Και τους Γιώργο Παγούρα και Κώστα Βλαχογιάννη για την ηχητική κάλυψη της φιέστας μας….
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου Μπουσμπουρέλη Δημήτριο για την παραχώρηση αναμνηστικών για την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμητού…
………………………………………………………………………………
Βέβαια η γιορτή του Μεσολόγγι 2008  περιελάμβανε και βραβεύσεις.
1.Στις τρείς παίκτριες της Ολυμπιάδας με καταγωγή από το Μεσολόγγι Δήμητρα Κοσσόβα, Χαρά Μπερτσιά  και Ειρήνη Αμούργη που παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους απο τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νίας Κο Χουλιάρα Μιχ.
2.Στον προπονητή της Ολυμπιάδας Χρήστο Χριστόπουλο για την προσφορά του στο γυναικείο ποδόσφαιρο και παρέλαβε το αναμνηστικό του απο τον Αντιδήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κο Καραπαπά Γιώργο.
3.Στον εκπρόσωπο  της Ολυμπιάδας  Κο Νταή  αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 και ένα βιβλίο της πόλης μας  , που τα παρέλαβε απο τον χορηγό της ομάδας Τσαντόπουλο Χρήστο
4.απο το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας και παρακολουθεί τους αγώνες της και όχι μόνο αφού είναι φίλαθλος όλων των ομαδων της πόλης μας και ιδιαίτερα της ΑΕΜ,που την παρακολουθεί από μικρή ηλικία ,αναφερόμαστε στον Φάνη Γουλή  παρελάβε το αναμνηστικό του από τον αρχηγό της ΑΕΜ Παναγιώτη Δενδρινό
5.Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ήταν  η επόμενη βράβευση της ομάδας μας, και επ΄ευκαιρία του χθεσινού  αγώνα ήρθε στην γενέτειρα του να παρακολουθήσει την εγγονή του που αγωνίζεται στην Ολυμπιάδα, αναφερόμαστε στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Σωτήρη Αμούργη που  παρέλαβε το αναμνηστικο του Μεσολόγγι 2008 από τον παλιό του συμπαίκτη Μίμη Δενδρινό ,και εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΜ μια φανέλα της με τον ονομά του.

6.Η επόμενη βράβευση αφορούσε  έναν Μεσολογγίτη ποδοσφαιριστή που φέτος εντυπωσίασε με την ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και μας έκανε όλους τους Μεσολογγίτες υπερήφανους, και αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Λινάρδο που παρέλαβε το αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 απο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νίας Κο Π. Παπαχρήστου

*** Ο διαιτητής του  αγώνα Δημήτρης Γκιάφης που αφού τον ευχαρίστησαν για την αφιλοκερδώς διαιτησία  παρέλαβε το αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008 από τον Μιλτιάδη Ζαβέρδα.
*** Το χορευτικό Γυναικών Νεοχωρίου παρέλαβε απο τον Γενικό Αρχηγό του Μεσολόγγι 2008 Φουντούλη Κ.αναμνηστικό για την συμμετοχή τους..
***Ο Παγούρας Γιώργος που είχε την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης παρέλαβε απο τον χορηγό της ομάδας Παππά Αντώνη αναμνηστικό του Μεσολόγγι 2008…
***Οι δύο αδελφοί Τσιόβολου Κώστας και Χρήστος παρέλαβαν απο τον χορηγό της ομάδας Ντίνο Χαλαζιά αναμνηστικό της ομάδας…

7.Οι παικτριες της Ολυμπιάδας παρέλαβαν  το αναμνηστικό τους από την πόλη μας, απο τον Κο Δ. Μαντζουράτο..
8. οι πρωταθλήτριες του Μεσολόγγι 2008 που μας έκαναν υπερήφανους με την ιστορική άνοδο στην Α΄Εθνική,  παρέλαβαν  τα μετάλλια απο τον Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κο Καραπάνο Νίκο με τον παρουσιαστή Μ.Κιτσινέλη να καλεί τις παίκτριες …..
1…Νατάσσα Νταβαντζή   η φύλακας-αγγελος της ομάδας μας

2…Μαρία Γρομητσάρη  …….ο καρβαχάλ της ομαδας μας

3….Σαββούλα-Χριστίνα  Λίπο….ηρθε για σπουδές στην πόλη μας και αποτελεί αναπόσπατο κομμάτι της ομαδας

4…Μαρία Μόκκα…ο Ραμος της ομάδας μας με εκτελέσεις φάουλ –φαρμάκι για τις αντίπαλες ομάδες 4 γκόλ           φέτος  με κτυπήματα φάουλ

5….Αγγελική Γεωργαρά…το κεφάλι …..και το μυαλό της ομαδας

6….Βάσια Βάτσικα………η πρώτη σκόρερ της φετινής πορείας της ομάδας, άφησε πολλές υποσχέσεις στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα

7…Κωνσταντίνα Αυγέρη..ο Σαραβάκος της ομάδας όπως την χαρακτήρισε ο βετεράνος τερματοφύλακας Ανδρέας Τσακμακίδης μόλις την είδε αγωνιζόμενη στην Ρόδο πρίν δύο χρόνια

8…Χριστίνα Πρασσά….η εμπειρία και η δυναμική της στο παιχνίδι βοήθησε την ομάδα

9…Ρούλα Πούλιου….η διεθνής επιθετικός μας με το  ξεχωριστό  ποιοτικό της παιχνίδι..

10..Δήμητρα Μαρκουτσά….μεγαλώνει παράλληλα με την ομαδα η Ελληνίδα διάδοχος της Αλεξ Μόργκαν

11…Μαρία Καπνίση……τα λόγια είναι περιττά

12….Νεκταρία Ευθυμίου….΄΄ το μηχανάκι ΄΄ της ομάδας μας με τα ατελείωτα τρεξίματα στον αγώνα

13….Φρόσω Ρισβά…χρήσιμη η βοήθεια της όπου την χρειαστεί η ομάδα

14…Βάσια Γιαννακά….αψογη τεχνική κατάρτιση το μέλλον της ανήκει …

15…Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου….η νεαρή πορτιέρο της ομάδας μας άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον

16…Σπυριδούλα Γατσουλιά….δεν εχει μόνο η Μπαρτσελόνα τον Νειμάρ της, εχει και το Μεσολόγγι 2008

17….Μαρίνα Φουντούλη…..αρχισαν να φαίνονται τα πρωτα ενθαρυντικά μηνύματα της αξίας της

18…Μαρία Πούλιου………κρίμα σε οποιον η όποια την πειράξει….

19…20…οι αδελφές Παπαδημητρίου Φωτεινή και Κωνσταντίνα….η μία συμπληρώνει την άλλη

21…Εφη Κάππα….η μεγάλη άτυχη της φετινής σαιζόν αφού απουσίασε από πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού..

22….Δέσποινα Πούλιου…..Βοήθησε όταν χρειάστηκε , αλλα από ότι φαίνεται μας την κέρδισε η διαιτησία

23….Νεκταρία Σωτηρίου….αλλοίμονο σε όποια βρεθεί στον δρόμο της

24…Αθηνά Τραυλού….μπορεί να μην αγωνίστηκε φέτος αλλά βρίσκεται κοντά στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της..

25…Εφη Τόλη….λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων φέτος δεν ήταν κοντα στην ομάδα..

26…27…28…Το νέο αίμα της ομάδας…Ελένη Κούστα, Σπυριδούλα Κούστα και η μικρή μας Αιμιλία Παπαδημητροπούλου

29…ο έφορος  και φροντιστής  της ομάδας Κώστας Κοντοδήμας

30….ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γουλής
………………………………………………………………….
Η αρχηγός της ομάδας Χριστίνα Πρασσά παραλάμβάνει  το κυπελλο του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής του 3ου Ομίλου απο τον Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κο Καραπάνο Νίκο και αρχίζει το γλέντι…..

Mesologgisport.blogspot.gr

..

Meso

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...