Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή

Κατεσβέσθη η φωτιά που αναστάτωσε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής τη γειτονιά της οδού Ανδρονίκου, στην Κομοτηνή.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας, όπου διέμενε νεαρή φοιτήτρια, και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι προκλήθηκε από ανάφλεξη θερμαντικού σώματος. Η φοιτήτρια φέρεται να μπήκε για μπάνιο, ενώ είχε σε λειτουργία το θερμαντικό σώμα, αλλά όταν βγήκε διαπίστωσε πως το διαμέρισμα είχε γεμίσει με καπνούς και έσπευσε να απομακρυνθεί και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική.

Η ώρα ήταν 20:35 όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής έλαβε κλήση για το συμβάν και έστειλε τα πρώτα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Μέριμνα των πυροσβεστών, πέρα από την κατάσβεση της φωτιάς, ήταν να προστατεύσουν και να απεγκλωβίσουν τους ενοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονταν στον επάνω όροφο της οικοδομής. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, απεγκλωβίστηκε ένα νήπιο και μεταφέρθηκε προληπτικά, υπό τον φόβο αναπνευστικών προβλημάτων, στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 22:10, ενώ επιχείρησαν συνολικά 5 οχήματα με 11 πυροσβέστες. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής συνεχίζει την έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος, καθώς και για την καταγραφή του ύψους των ζημιών.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/344550-PHotia-se-diamerisma-sten-Komotene ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...