Χείμαρρος ο Π. Πολάκης στο Kontra

Χείμαρρος ο Π. Πολάκης στο Kontra

Χείμαρρος αποκαλύψεων  από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στο Κόντρα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο και στην Αναστασία Γιάμαλη έδωσε απάντηση στον Επίτροπο Υγείας Ε.Ε. τονίζοντας πως θα πρέπει να δει το έργο του και όχι να ασχολείται με το κάπνισμα σου κάτι για το οποίο παραδέχθηκε πως τυπικά δεν είναι σωστό. Αλλά όπως δήλωσε  σκέφτεται σοβαρά να κόψει το κάπνισμα.

Επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στους δημοσιογράφους Γιάννη Πρετεντέρη και Κωνσταντίνο Μπογδάνο λέγοντας πως ο πρώτος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και για τον δεύτερο πως ξεπλένει  τη Χρυσή Αυγή με αφορμή σχολιασμό σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης  του τελευταίου για την Ε.Ρ.Τ.

Αναφέρθηκε για το θέμα των ημερών και την έξαρση της γρίπης λέγοντας πως έχουν γίνει 2 εκατομμύρια εμβολιασμοί ενώ υπάρχει και επάρκεια εμβολίων. 

Επιτέθηκε σε μερίδα των ΜΜΕ  υποστηρίζοντας πως καταστροφολογούν και κατηγόρησε την Αντιπολίτευση πως συμμετέχει σε αυτήν την τρομολαγνεία.

Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο σκάνδαλο NOVARTIS  τονίζοντας πως δεν υπάρχει σκευωρία και υπογραμμίζοντας πως δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, για την οποία σχολίασε πως καθυστερεί.

Για τον πρώην κυβερνητικό εταίρο κ. Πάνο Καμμένο επεσήμανε πως δε συμφωνεί με τη στάση του για τη Βόρεια Μακεδονία και πως ¨αυτοεγκλωβίστηκε¨ όπως χαρακτηριστικά είπε. 

 Τόνισε χαρακτηριστικά:

 “Καταστροφολογία και τα FAKE news για την γρίπη. Αυτά στην Υγεία δεν είναι ανεκτά. Φέτος με βάση τα επίσημα στοιχεία έχουν εμβολιαστεί 2εκ πολίτες. Οι περισσότεροι από άλλες χρονιές “ 

“Το 2015 παραλάβαμε 438 κρεβάτια ΜΕΘ κι εξοπλισμένα 578. Το μέγιστο ήταν την περίοδο των ολυμπιακών Αγώνων 495 κρεβάτια. Αυτή την στιγμή τα λειτουργούντα κρεβάτια 552”

“Δεν υπάρχει ούτε μια οργανική θέση κενή σε όλη την χώρα από τις 188 θέσεις Ιατρών!”

“Βάλαμε αξονικό στην Ικαρία, σε ένα ακριτικό νησί και δεν πρόβαλε κανένα ΜΜΕ. Αντίθετα τα προηγούμενα χρόνια προβάλανε τον Γεωργιάδη τότε που τους ταϊζε “

  “Θα περίμενα τον Ευρωπαίο  επίτροπο να είχε την ευαισθησία και τα προηγούμενα χρόνια, για το 5ευρω και τους ιατρούς που έφευγαν από το σύστημα Υγειας “

“Από το 2018 έχει ασκηθεί δίωξη στον κ.Φρουζή και δεν τον έχει καλέσει ακόμη η δικαιοσύνη. Το ότι ρώτησα γιατί δεν τον έχει καλέσει είναι παρέμβαση; “

“Μπαίνουμε στην τελική ευθεία στην υπόθεση #Novartis “

“Toν Πάνο Καμμένο τον γνωρίζω από το 2008 που ήταν υπουργός Ναυτιλίας, Διαφωνώ απόλυτα μαζί του για την  Συμφωνια των Πρεσπων Ειχαμε καλή συνεργασία αλλά τώρα έχει αυτοεγκλωβιστεί ” 

“Μας ενδιαφέρει να επιστρέψει το Ντυνάν στο δημόσιο. Να μας πουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ τι άποψη έχουν γι αυτό”

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/353938-P-Polakes sto Kontra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...