Χειροπέδες σε μέλη σπείρας που λήστευαν νεαρά άτομα σε Καλλιθέα – Νέο Κόσμο

Σπείρα που διέπραττε ληστείες σε βάρος νεαρών ατόμων στην περιοχή της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου εξάρθρωσε το Τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή ένας 20χρονος Έλληνας κι ένας 19χρονος Αλβανός, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, ως συνεργός τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, οι τρεις τους συνέστησαν συμμορία πριν από ένα τρίμηνο με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος νεαρών ατόμων στην περιοχή της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου.

Συγκεκριμένα, προσέγγιζαν τα θύματα τους βραδινές ώρες και με τη χρήση σωματικής βίας τους αποσπούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία εν συνεχεία πωλούσαν σε άλλα άτομα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 21 περιπτώσεις ληστειών στις οποίες εμπλέκονται.  Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/271968-CHeiropedes-se-mele-speiras-poy-lesteyan-neara-atoma-se-Kallithea-Neo-Kosmo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...