Χουλτ: «Μύθος για τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ, ελπίζω να μείνει»

Έναν παίκτη “μύθο” για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τον Μάρκους Μπεργκ ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσο τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα επηρεάσουν τον Σουηδό άσο σχετικά με το θέμα της παραμονής τους.

Σύμφωνα με τον Χουλτ ο Μπεργκ αγαπάει την Ελλάδα, περνάει πολύ καλά εδώ και πρέπει να μείνει για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ τόνισε ότι έγινε ένα κακό παιχνίδι, πως οι πράσινοι ήταν επηρεασμένοι απ’ όσα είχαν γίνει αλλά θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο αγώνας δεν είχε πολλή ενέργεια και τρεξίματα και κάναμε κακές τελικές πάσες. Ούτε και η ΑΕΚ έπαιξε κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο, δυστυχώς εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας, θα δώσουμε τη μάχη μας ως το τέλος. Τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί λείπουν παίκτες, όπως ο Μπεργκ, για παράδειγμα, που είναι ένας παίκτης που έχει πετύχει πολλά τέρματα και κάνει τρομερή σεζόν, αλλά και οι άλλοι παίκτες που δεν έπαιξαν. Μετά τον τελευταίο αγώνα τα πράγματα δυσκόλεψαν και στο ψυχολογικό κομμάτι. Με τον ΠΑΟΚ κερδίζαμε και χάσαμε το παιχνίδι στα χαρτιά, όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι δύσκολο και πνευματικά για εμάς».

Αναφορικά με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα: 

«Αυτό που συνέβη ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο, όλοι μας, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, όλοι μέσα στην ομάδα δεν θέλαμε κάτι τέτοιο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να λυθούν αυτά τα πράγματα, να μην συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην Τούμπα έριξαν κροτίδα στον Βιγιαφάνιες, αυτά πρέπει να τελειώσουν. Όλος ο κόσμος, όλη η Ευρώπη βλέπει τι γίνεται στην Ελλάδα και αν θέλουμε να βελτιώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα. Αυτά πρέπει να αλλάξουν για να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα εδώ μου αρέσει πολύ, έχουμε μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες.

Με τον νέο προπονητή στον δεύτερο γύρο κάναμε πολλά καλά παιχνίδια και αρκετές σημαντικές νίκες. Πιστεύω πως έχουμε σημαντικούς παίκτες που θα συνεχίσουν εδώ για να προχωρήσουμε».

Για το αν έχει συζητήσει με τον Μπεργκ και αν ο τελευταίος του έχει εκφράσει κάποια απογοήτευση ή πρόθεση αποχώρησης: 

«Ξέρουμε ότι ο Μάρκους αγαπάει την Ελλάδα, του αρέσει πολύ που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου είναι ένας μύθος, ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, βιώνει όλα αυτά τα πράγματα, όλοι τα βλέπουμε και ξέρουμε τι γίνεται. Πιστεύω πως όλο αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και δεν θα τον επηρεάσει.

Αυτός είναι εκείνος που θα έχει τον τελευταίο λόγο και που θα αποφασίσει, θεωρώ πως θα μείνει για να παλέψουμε. Ελπίζω να μείνει, θα είναι καλό και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να αγωνίζονται εδώ τέτοιοι παίκτες όπως ο Μπεργκ».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/284928-CHoylt-Mythos-gia-ton-Panathenaiko-o-Mpergk-elpizo-na-meinei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...