Χρήστος Παΐσιος

Ο Χρήστος Παΐσιος γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Είναι Δικηγόρος Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Από τα ιδρυτικά μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και είναι μέλος του Πολιτικού Τομέα Δικαιοσύνης. Αφού αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Ναυπάκτου σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και εξελέγη στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Το 1994 που εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου, διετέλεσε ο νεώτερος μέχρι τότε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αιρετός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Συμμετείχε, με την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αιτωλοακαρνανίας σε πολλά συνέδρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Διετέλεσε Πρόεδρος του πρώτου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αιτωλοακαρνανία, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου, Φιλαρμονικής και Ιδρύματος, Αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πόλεων του Κορινθιακού «ο Αρίων» και πλήθους επιτροπών, κληροδοτημάτων και άλλων κοινωνικών φορέων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...