Χωρίς αντίπαλο ο Γραμμένος στις εκλογές για την ΕΟΕ. Υποψηφιότητα Παπαχρίστου για αναπληρωματικός εκπρόσωπος

Οι συσχετισμοί των δυνάμεων στο χώρο των Ενώσεων έχουν διαφοροποιηθεί με την «παράταξη Γραμμένου» να στηρίζεται από την πλειοψηφία γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις υποψηφιότητες για τους εκπροσώπους της ΕΠΟ στην ΕΟΕ οι οποίοι θα προκύψουν από τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Χθες το απόγευμα έληξε η διορία κατάθεσης υποψηφιοτήτων και οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο για τη θέση του τακτικού εκπροσώπου και από τον Τάκη Παπαχρήστο, πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για τη θέση του αναπληρωτή.

Η «παράταξη Ελευθεριάδη» που είναι η συνέχεια της «παράταξης Γκιρτζίκη», δεν κατέβασε υποψήφιο προφανώς βλέποντας ότι οι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί δεν την ευνοούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε η άποψη να μην υπάρξει υποψηφιότητα, κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο Ελευθεριάδης, αφενός διότι εκτιμήθηκε ότι εκπροσώπηση στην ΕΟΕ δεν αποτελεί σημαντικό διακύβευμα και αφετέρου να μην διαταραχθεί η προσπάθεια της όψιμης συναίνεσης την οποία προσπαθεί να «επιβάλει» η «παράταξη Ελευθεριάδη» από την στιγμή που αντιλήφθηκε ότι δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Οι Ενώσεις που παραμένουν πιστές στο «σύστημα ΕΠΟ» που εξέπεσε αναμένεται να εκφραστούν με λευκή ψήφο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus παρασκηνιακά έγιναν συζητήσεις για να προταθεί ως εκπρόσωπος από την πλευρά της συγκεκριμένης παράταξης, διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας του 2004, που ανήκει στο χώρο της ΝΔ. Οπως φαίνεται όμως δεν προχώρησε.

Η ανακοινωση της ΠΔΕ αναφέρει τα εξής:

Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Υποψηφιότητα για τακτικός εκπρόσωπος κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Ε. Γραμμένος και για αναπληρωματικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π. Παπαχρήστος. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

Αρχική



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...