Χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι στο δήμο Ναυπακτίας.

Εμπλοκή στο σύστημα της ενιαίας αρχής πληρωμών.

Πότε θα τους καταβληθεί ;

Δυσαρέσκεια και αγανάκτηση προκάλεσε η μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του Δήμου Ναυπακτίας που προβλεπόταν να γίνει 16-12-2011 .
Σε επικοινωνία που έγινε μεταξύ του Συλλόγου των Εργαζομένων , της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών το πρόβλημα αποδόθηκε σε λάθος που έγινε και το Δώρο εγκρίθηκε να δοθεί διπλάσιο από ότι έπρεπε. 

Η διόρθωση του σφάλματος μπορεί να γίνει με πληρωμή του δώρου στις 27-12-11 λόγω του τρόπου που λειτουργεί η Ενιαία Αρχή Πληρωμών η οποία απέκλεισε την καταβολή σε πρωθύστερη ημερομηνία. Το θέμα είναι ότι οι εργαζόμενοι με το πενιχρό δεκαπενθήμερο που πήραν αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και μάλιστα εν όψει Χριστουγέννων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο απέστειλε στο Δήμαρχο κ. Μπουλέ την παρακάτω επιστολή:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α 
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ-ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 16-12-2011

Κε Δήμαρχε 
Όπως γνωρίζετε σήμερα 16-12-2011 δεν καταβλήθηκε το Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζομένους του Δήμου , όπως είχατε υποχρέωση από τις ισχύουσες διατάξεις. Μετά από επικοινωνία μου με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου , την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πληροφορήθηκα ότι το δώρο θα καταβληθεί στις 27-12-2011.
Γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου λόγω και των μεγάλων περικοπών που τους έγινε στους μισθούς τους, αντιμετωπίζουν πρόβλημα οικονομικό μέσα στις γιορτές. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν βασικές τους ανάγκες όπως τις είχαν προγραμματίσει. Σας καλώ να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια καταβολής του Δώρου άμεσα διότι διαφορετικά θα έχετε σοβαρές ευθύνες. 
Έως τη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που θα γίνει τη Δευτέρα 19-12-11, το θέμα θα πρέπει να έχει επιλυθεί, ώστε να αποφευχθεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...