Χωρίς Ντόρσεϊ η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

Απών από την προετοιμασία της Εθνικής και κατ’ επέκταση το Ευρωμπάσκετ θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Πιο συγκεκριμένα ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ, δεν θα ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια του Summer League κι έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μίσσα.

Πλέον το ρόστερ για την προετοιμασία, που αρχίζει την επόμενη Πέμπτη, μειώνεται στους 15 παίκτες. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει θα γίνει η φετινή προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αφού ένας τραυματισμός στον αστράγαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών όπως επιθυμούσε. 

Σύμφωνα με το περιεχόμενο επιστολής που έστειλε σήμερα ο ατζέντης του παίκτη, Κρις Έμενς, η πλήρης αποθεραπεία του ομογενή παίκτη από πρόσφατο τραυματισμό του στον αστράγαλο δεν θα ολοκληρωθεί πριν τα μέσα Αυγούστου, οπότε δεν θα μπορέσει να δώσει το “παρών” στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Στην ίδια επιστολή εκφράστηκε η τιμή που ένιωσε ο Ντόρσεϊ με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, οι ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και η ανυπομονησία του να συμμετάσχει σε κάποια από τις επόμενες προσπάθειες. Οι διοικούντες την ΕΟΚ και ο Κώστας Μίσσας ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον νεαρό παίκτη και ανανέωσαν την επαφή για κάποια από τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/293287-CHoris-Ntorsei-e-Ethnike-sto-Eyrompasket ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...