Χώρισαν και έκοψαν… το σπίτι τους στη μέση! (Εικόνες)

Τοίχο από τσιμεντόλιθους ακριβώς στη μέση μιας πολυτελούς έπαυλης (αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ), ενός ζευγαριού από τη Ρωσία, διέταξε να χτιστεί το δικαστήριο.

Ειδικότερα, μόνο που η εν λόγω κατασκευή είχε ένα… μειονέκτημα: η πρώην, πλέον, σύζυγος Margarita Tsvitnenko, 45 ετών, δεν μπορεί να πάει στο δωμάτιό της, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του σπιτιού, καθώς η μοναδική σκάλα που οδηγεί σε αυτό βρίσκεται στην πλευρά του πρώην άντρα της.

Η Margarita μίλησε για τον «εφιάλτη που ζει» αφότου μια φίλη της παγιδεύτηκε στο επάνω κομμάτι του σπιτιού λόγω του τοίχου και αναγκάστηκε να την απεγκλωβίσει ειδικό συνεργείο της αστυνομίας.

«Μια μέρα ο Sergey (σ.σ.: ο πρώην σύζυγός της) μού είπε ότι με παρατάει», είπε η Margarita. «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε προβλήματα στον γάμο μας, επειδή αυτός είχε εξωσυζυγικές σχέσεις», ισχυρίστηκε. «Αλλά τις είχα αποδεχθεί επειδή τον αγαπούσα και επειδή θεωρούσα ότι θα ήταν λάθος να χωρίσουμε και τα δύο παιδιά μας να μη μεγαλώσουν και με τους δύο γονείς. Ωστόσο, αυτός με πράτησε και έκανε αίτηση διαζυγίου».

«Ο επιμελητής απλά μου είπε ότι ο πρώην άντρας μου ήταν ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει με το μισό σπίτι που του είχε κατακυρώσει το δικαστήριο. Ηταν σαν φάρσα. Εγώ και ο γιος μου ήμασταν κάτω όταν άρχισαν να χτίζουν, αλλά η φίλη μου ήταν σε ένα από τα πάνω δωμάτια και κοιμόταν. Ετσι αποκλείστηκε εκεί. Δεν μπορούσε να κατέβει από το παράθυρο, γιατί ήταν πολύ ψηλά», είπε η Margarita.

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...