Χ. Μπγιάλας: Εξοργιστικό να «καλύπτει» η Ν.Δ. τον Νίκο Γεωργιάδη (BINTEO)

Χ. Μπγιάλας: Εξοργιστικό να «καλύπτει» η Ν.Δ. τον Νίκο Γεωργιάδη (BINTEO)

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μπγιάλα και Ιωάννη Σαρακιώτη στη “σιγή ιχθύος” που τηρεί η Ν.Δ. για την πρωτόδικη καταδίκη σε 28 χρόνια του πρώην στελέχους της Ν.Δ. Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια εις βάρος 15χρονων παιδιών.

“Μιλάμε με έναν ήρεμο τρόπο για μια υπόθεση παιδεραστίας. Είναι ανατριχιαστικό”. “Σαν να μην έγινε τίποτα” μιλάει ο κ. Λαζαρίδης και η Ν.Δ. για την καταδίκη του πρώην συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη λέγοντας «αφήστε να έρθει το Εφετείο» είπε ο κ. Μπγιάλας στον ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Αμείλικτη θα πρέπει να είναι η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Είναι στέλεχος της Ν.Δ., πρώην βουλευτής, συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να καλύπτουν τέτοιου είδους υποθέσεις; Είναι εξοργιστικό».

Ενώ ο κ. Λαζαρίδης επιχείρησε μια προσπάθεια συμψηφισμού. Λες και μπορεί να συμψηφιστεί η παιδεραστία με οτιδήποτε άλλο.

Άκρα του τάφου σιωπή από τη Ν.Δ. για την καταδίκη Γεωργιάδη

“Άκρα του τάφου σιωπή από τη Ν.Δ. για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη” κατήγγειλε στην ΕΡΤ1 τη στάση της Ν.Δ. και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη διότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια στην Μολδαβία αυτό είναι και δεν το σηκώνει κανένας. Δεν έχω ακούσει για κάποια επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. ενώ κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. ήταν παρόντα στη δίκη. Βλέπω από χθες να υπερασπίζονται τον κ. Γεωργιάδη. Αν ήταν κάποια καθαρίστρια που καταδικαζόταν δεν θα έβγαινε στα κάγκελα η Ν.Δ. αντίθετα για τον κ. Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ένα ειδεχθές έγκλημα. Τώρα που καταδικάστηκε το δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, άκρα του τάφου σιωπή στη Ν.Δ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/355497-CH-Mpgialas-Exorgistiko-na-kalyptei-e-N-D-ton-Niko-Georgiade-BINTEO ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...