Ψάχνει λύσεις για να ξεπεράσει τη νέα κρίση η Δημοτική αρχή….Ένταση και πάλι στην αποψινή σύσκεψη

 Μέσα σε έντονο κλίμα και αντιπαραθέσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Nafpaktianews.gr η συνεδρίαση των μελών την πλειοψηφίας . Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το μεσημεριανό επεισόδιο που  έγινε έξω από το Δημαρχείο ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά και την αντιπεριφερειάρχη κ.Σταρακά  με τον κ. Κοτσανά να ζητά εξηγήσεις  έντονα,για την μη κλήση του στη σύσκεψη με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης σε ένα περιστατικό που λίγο νωρίτερα είχε εμπλακεί και ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας όχι με τόσο έντονο ύφος .

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Σιαμαντάς , οι αντιδήμαρχοι κ. Σύψας , κ. Κοτσανάς, κ. Καρακώστας και κ. Πολονύφης από τους δημοτικούς συμβούλους παρόν ήταν οι κ. Κανέλλος και κ. Κονίδας.

ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Καρακώστας, Γιάννης Ράπτης, Γιάννης Σύψας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πολονύφης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κονίδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής Κοτσανάς – Σύψας ζήτησαν εξηγήσεις από το δήμαρχο για το γεγονός οτι δεν εκλήθησαν στη σύσκεψη με τον κ. Αποστόλου καθώς ο κ. Κοτσανάς είναι υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας του Δήμου και ο κ. Σύψας υπεύθυνος της αγροτικής ανάπτυξης

Όσον αφορά τις  φήμες που θέλουν το δήμαρχο ενοχλημένο  δήμαρχο κ. Λουκόπουλο και την  πιθανότητα διαγραφών  διαρρέεται μέλη της παράταξης  πως είναι ανυπόστατες.

Η Δημοτική αρχή ψάχνει λύσεις για να εξομαλύνει την νέα κρίση πατά τις πιέσεις που ασκούνται από την Περιφέρεια προκειμένου να εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΑ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...