Ψάχνει break στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει break στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Δεύτερη ευκαιρία να «σπάσει» την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και να μεταφέρει το πλεονέκτημα στο ΟΑΚΑ έχει ο Παναθηναϊκός απόψε (22:15) στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μετά από δύο break στις χθεσινές δεύτερες αναμετρήσεις των play offs της EuroLeague με θύτες τις Μπασκόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει από την πλευρά της να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο πρώτο παιχνίδι, λάθη του Παναθηναϊκού στην τελική ευθεία του ματς, αλλά και διαιτητικές αποφάσεις δεν άφησαν το τριφύλλι να φύγει με ένα πολύτιμο «διπλό», το οποίο θα έχει νέα ευκαιρία να πετύχει σήμερα.

Ο πολύπειρος τεχνικός των πράσινων δεν έχει προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστεί, καθώς και ο Τζέιμς Γκιστ, που αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο παιχνίδι, θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Για την γηπεδούχο Ρεάλ Μαδρίτης, διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Αναντολού Εφές ψάχνει δεύτερη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361133-Psahnei-break-sti-Madriti-o-Panathinaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...