1ο Λύκειο Ναυπάκτου: Αυτά είναι τα αιτήματα των μαθητών και γονέων. Φωτο

1ο Λύκειο Ναυπάκτου: Αυτά είναι τα αιτήματα των μαθητών και γονέων. Φωτο

Στις 13/11 συνεδρίαση ολομέλεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων  μετά από πρόσκληση του διευθυντή του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου παρουσία των μαθητών της Γ’ τάξης Λυκείου και μετά από ενημέρωση που έγινε από τον διευθυντή του σχολείου και εκπροσώπων των μαθητών και αφού ακολούθησε έντονος διάλογος κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις. Τα έγγραφα είχαν 50 υπογραφές γονέων και μαθητών οι οποίες για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιευθούν.

Δείτε αναλυτικά τι αποφάσισαν γονείς και μαθητές.

Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις


Η ανακοίνωση του διευθυντή.

  Οι συζητήσεις βέβαια κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Οι συνομιλίες γονέων μαθητών και καθηγητών στους χώρους του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr το θέμα δεν έχει κλείσει και αναμένεται αύριο να έχουμε νέες συναντήσεις. Στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου μετά την επίσκεψη του στο Δήμαρχο Αχαΐας πήγε και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος και συναντήθηκε με μαθητές γονείς αλλά και τον διευθυντή του σχολείου.

Ανοικτό βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr θα παραμείνει το θέμα αν τα αιτήματα των μαθητών και των γονέων δεν γίνουν δεκτά οι μαθητές να μην συμμετέχουν στην εκδρομή.

Ας ελπίσουμε ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

 

 

2 Σχόλια on this Post

  1. Σπυρόπουλος Γιάννης

    Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ έχω μείνει έκπληκτος. Διερωτωμαι πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον επιλέγονται να προιστανται σε τόσο ευαίσθητες μονάδες. Κρίμα για τον άνθρωπο και περισσότερο για την πολιτεία.. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς……

    Απάντηση
    • Δυστυχώς κ. Σπυροπουλε αυτή είναι η πραγματικότητα που χαρακτηρίζει το ταλαιπωρημένο δημόσιο. Έλλειψη κοινής λογικής σε όλα τα επίπεδα. Δεν επιλέγεται ο ικανότερος αλλά εκείνος που απλά ικανοποιεί κάποιες συνθήκες ανεξάρτητα αν μπορεί να διεκπεραιώσει το έργο. Σε μια επιχείρηση τέτοια άτομα δε περνάνε ούτε απ’ έξω. Κατα τα άλλα χρόνια τώρα το δημόσιο διοργανώνει διαγωνισμούς για να βρει τους «καλύτερους» και να τους εντάξει στη μιζέρια του, τη στιγμή που ο θνήσκων παραγωγικός τομέας αγωνιά να κρατήσει τους ανθρώπους του.

      Απάντηση

Leave a Comment