«10.000 φίλαθλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν να με χειροκροτήσουν και ο Αλεσάντρο κατάλαβε τι σήμαινε για εμένα ο Παναθηναϊκός»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑΝΤΟ ΤΖΕΝΤΙΛΕ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νάντο Τζεντίλε, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του γιου του από την Αρμάνι Μιλάνο στον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην ευκαιρία που έχει το παιδί του με το να συνεργασθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Il Giornale», ο Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος αγωνίστηκε στους πράσινους για μία τριετία (1998-2001), είπε τα εξής:

«Είναι, ως ένα σημείο, περίεργο που κατέληξε εκεί ο Αλεσάντρο. Ο τωρινός πρόεδρος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) είναι γιος του προέδρου που είχα εκεί (Παύλος Γιαννακόπουλος), ενώ ο τιμ μάνατζερ Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν συμπαίκτης μου και πολλά από τα στελέχη είναι τα ίδια με τότε. Στην Ελλάδα η διοίκηση είναι όπως στην Ιταλία, σαν μια οικογένεια».

Για την συνεργασία που έχει ο γιος του με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ είχε δοκιμάσει τον Αλεσάντρο στην Μπαρτσελόνα. Τώρα τον πήρε στον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλεσάντρο είναι μόνος μακριά από το σπίτι».

Για την επιστροφή του ίδιου στο ΟΑΚΑ: «Όταν επέστρεψα στην Αθήνα και 10.000 φίλαθλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν να με χειροκροτήσουν ο Αλεσάντρο κατάλαβε τι σήμαινε για εμένα ο Παναθηναϊκός».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...