11χρονος αυτοκτόνησε μετά από φάρσα στα social media από το κορίτσι του

Έφυγε από τη ζωή ένας 11χρονος από το Μαρκέτ του Μίτσιγκαν (ΗΠΑ) μετά από απόπειρα αυτοκτονίας έπειτα από… φάρσα στα social media η οποία πλέον είναι υπό διερεύνηση.

Ειδικότερα, η μητέρα του Μπεντς συνιστά στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους για το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και για τους κινδύνους του Ίντερνετ και των social media. Σημειώνεται πως ο 11χρονος ήταν σε μηχανήματα υποστήριξης ζωής στο Αν Άρμπορ, μέχρι τον θάνατό του την Τρίτη.

“Την Τρίτη 14 Μαρτίου πήρε την παρορμητική απόφαση να δώσει τέλος στην ίδια του τη ζωή, ως αποτέλεσμα της τρομερής πράξης μιας φάρσας στα social media, η οποία διερευνάται από τις αρχές. Προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή με τη βοήθεια των μηχανημάτων υποστήριξης μέχρι την Τρίτη, 4 Απριλίου. Πλέον είναι ελεύθερος και μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη. Όσοι τον ήξεραν, τον αγαπούσαν, και σίγουρα δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη. Προτρέπω τις οικογένειες να μιλούν, να έρχονται σε επαφή και να επικοινωνούν με τα παιδιά για το πολύτιμο δώρο της ζωής και τους κινδύνους του Ίντερνετ και των μηνυμάτων, και το πώς οι τηλεπικοινωνίες μπορεί να έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τις πρόσωπο με πρόσωπο επαφές. Θέλω να θυμούνται τον Τάισεν όπως ήταν, και όλη τη χαρά που έφερνε σε όλους. Κρατήστε το πνεύμα του ζωντανό αντιδρώντας και πολεμώντας κατά του bullying στα social media”, είπε η μητέρα του.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/278445-11chronos-aytoktonese-meta-apo-pharsa-sta-social-media-apo-to-koritsi-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...