12 πράγματα που θα εκτιμήσεις μόνο όταν μεγαλώσεις!

12 πράγματα που θα εκτιμήσεις μόνο όταν μεγαλώσεις!
Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείς να εκτιμήσεις όσο είσαι ακόμα μικρή αλλά όσο περνούν τα χρόνια αρχίζεις να τα εκτιμάς όλο και περισσότερο. Ποια είναι αυτά;

1. Ένας καλός ύπνος

Έτσι κι αλλιώς περνάς οχτώ ώρες στο κρεβάτι σου κάθε μέρα (ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε). Γιατί να μην είσαι όσο πιο άνετη γίνεται; Τα καλής ποιότητας σεντόνια, μαξιλάρια και στρώματα είναι πολύ σημαντικά για έναν τέλειο ύπνο.

2. Ένας γιατρός που εμπιστεύεσαι

Είναι πιο πιθανό να επισκέπτεσαι όσο συχνά πρέπει το γιατρό σου αν είναι κάποιος τον οποίο εκτιμάς και εμπιστεύεσαι.

3. Ένα καθαρό και οργανωμένο σπίτι

Όπως όλα δείχνουν η μαμά σου είχε δίκιο. Ένα οργανωμένο σπίτι ισοδυναμεί με ένα οργανωμένο μυαλό. Κάνε, λοιπόν, τα βασικά και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις.

4. Επενδύεις σε συγκεκριμένα αντικείμενα και ρούχα

Μπορεί τώρα να μην θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε μία τσάντα αλλά όταν μεγαλώσεις σίγουρα θα θελήσεις να αποκτήσεις μία ακριβή τσάντα η οποία θα είναι δαχρονική και θα κρατήσει για πάντα.

5. Ένας υπνάκος

Ένας ολιγόλεπτος υπνάκος μπορεί να σε αναζωογονήσει στο λεπτό. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις αλλά κάποια στιγμή θα τον αναζητάς.

6. Να μένεις στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα

Κάποια στιγμή θα χαίρεσαι πάρα πολύ όταν δεν θα έχεις κανονίσει κάτι για τα Σαββατοκύριακα και θα κάθεσαι στο σπίτι, χαλαρή, χωρίς να έχεις τίποτα να κάνεις.

7. Να πίνεις υψηλής ποιότητας αλκοόλ

Όταν μεγαλώνεις, τα μεθύσια σου γίνονται πιο άσχημα και σε επηρεάζουν ακόμα πιο πολύ. Έτσι αρχίζεις να συνηδειτοποιείς πως θα πρέπει να πίνεις πιο επιλεκτικά.

8. Να πηγαίνεις νωρίς για ύπνο

Όταν πέφτεις νωρίς για ύπνο διαπιστώνεις πως είσαι πιο ευδιάθετη το επόμενο πρωί.

9. Εκτιμάς τους γονείς σου

Μόλις κάνεις τα δικά σου παιδιά θα καταλάβεις πόσο δύσκολη διαδικασία είναι το μεγάλωμά τους. Μόνο τότε θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τους γονείς σου και όλα όσα έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν για σένα.

10. Η γυμναστική

Όταν είσαι νέα ο μεταβολισμός σου είναι τόσο τέλειος που δε χρειάζεται να γυμναστείς. Όπως φαίνεται το σώμα σου αλλάζει όσο περνάνε τα χρόνια και η γυμναστική γίνεται κάτι το απαραίτητο. Έτσι, την απολαμβάνεις πολύ περισσότερο.

11. Ένα βλακώδες δώρο

Άνετες κάλτσες; Εσώρουχα; Μία δωροεπιταγή; Ένα καλό βιβλίο; Όσο μεγαλώνεις αυτά είναι τα δώρα που θα αρχίσεις να εκτιμάς περισσότερο.

12. Λαχανικά

Όσο ήσουν μικρή δεν ήθελες ούτε να τα βλέπεις ενώ όσο μεγαλώνεις διαπιστώνεις πως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...