13 χρόνια λειτουργίας Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» με ανοδική πορεία

13 χρόνια λειτουργίας Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» με ανοδική πορεία

& ΣΤΕΡΕΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η σημερινή 13η επέτειος εγκαινίων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» συμπίπτει με την παρατήρηση ανοδικής πορείας της κυκλοφορίας, όπως προκύπτει από την αντιπαραβολή των στοιχείων κίνησης μεταξύ των πρώτων εξαμήνων του 2016 και του 2017.

Η συνολική κίνηση παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 8%, αυτή των Ι.Χ. αγγίζει το 9% και αυτή των φορτηγών βρίσκεται στο 8%.

Σαφής είναι η πρόοδος της διαλειτουργικής ηλεκτρονικής διέλευσης, η οποία το 2016 κάλυπτε το 19,8% και φέτος ανέρχεται στο 24,5% της κίνησης.

Αύξηση σε ποσοστό 10,3% παρουσιάζει η συνολική κίνηση μέσω της χρήσης προϊόντων που εξυπηρετούν την τοπική κοινωνία (ΓΕΦΥΡΑ epass, Κάρτα AllerRetour και Κάρτα ΜΟΤΟ).

Η διαβούλευση με περιφερειακούς και τοπικούς θεσμούς, αλλά και ο σταθερός διάλογος με την κοινωνία των πολιτών, όπως και με τους πελάτες, οδήγησε κατά το τελευταίο διάστημα στην επεξεργασία νέων εκπτωτικών προϊόντων όπως:

  • Η διέλευση ΑμεΑ με 5€
  • Η νέα τιμή στην «Κάρτα ΜΟΤΟ» που επιτρέπει τη διέλευση μοτοσικλετών με 1,20€
  • Η δρομολόγηση της αναβάθμισης του προϊόντος που εξυπηρετεί μέχρι σήμερα νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς που μεταβαίνουν τακτικά σε νοσοκομεία της περιοχής για θεραπείες. (Το νέο προϊόν θα ονομάζεται «Ειδική Κάρτα Υγείας», θα καθιστά δυνατή τη διέλευση νεφροπαθών και καρκινοπαθών με 5€ και θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου, διευκολύνοντας τους χρήστες του περισσότερο από αυτό που προσφέρεται σήμερα).

Η φετινή επέτειος εγκαινίων της Γέφυρας συμπίπτει επίσης και με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Έργου της Ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου.
Για τους ανθρώπους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου η πιο πάνω καταγραφή δεδομένων αποτελεί αποτύπωση όχι μόνο μίας χαρακτηριστικής «στιγμής» στην ιστορία της παραχώρησης, αλλά και της φιλοσοφίας με την οποία επιδίδονται καθημερινά στην επιτέλεση της αποστολής τους, κάνοντας πραγματικότητα μία ΣΤΕΡΕΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στον πολίτη – πελάτη και την ευρύτερη κοινωνία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...