18.500 στην ΚΟΙΝΣΕΠ για το Hellas Rally Raid.Τσαγκουρνός: Κοροϊδεύουμε τον κόσμο αν περιμένουμε ανάπτυξη από το Rally

Τσαγκουρνός: Κοροϊδεύουμε τον κόσμο αν περιμένουμε ανάπτυξη από το Rally


Πέρασε το θέμα της χρηματοδότησης της ΚΟΙΝΣΕΠ για την διοργάνωση του Hellas Rally Raid. Εισηγητής του θέματος ο κ. Σύψας που ανέλυσε τα οφέλη που θα έχει η Ναύπακτος και η Ναυπακτία από την μεγάλη διοργάνωση.

Ο κ. Τσαγκουρνός θεώρησε υπερβολικό το ποσό που θα δοθεί και πρότεινε τα χρήματα να τα προσφέρει η ΚΟΙΝΣΕΠ και ο δήμος να βάλει μόνο τους χώρους. Επίσης σε απάντηση του στο Δήμαρχο Ναυπακτίας είπε πως αν περιμένουμε ανάπτυξη από το Rally κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος που είπε πως θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε κόσμο στην πόλη μας μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης η κ. Ζιαμπάρα τόνισε πως στηρίζουν την διοργάνωση αλλά επισήμανε το “πόλεμο” που δεχόταν η δημοτική αρχή Μπουλέ για ποσά πολύ λιγότερα από τα 18500.

Εμείς να αναφέρουμε κάτι που παλιότερα είχαμε ξαναπεί για την συγκεκριμένη διοργάνωση και είναι το εξής. Το ποσό για μια διοργάνωση που δεν μπορούν να την απολαύσουν οι πολίτες της Ναυπακτίας ή ακόμη και οι επισκέπτες είναι μεγάλο αν και ανταποδοτικά έχει και σε θέματα διαφήμισης αλλά και εσόδων στις επιχειρήσεις  . Σε ερώτηση μας προς τον υπεύθυνο της διοργάνωση στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  κ. Μελέτη μας απάντησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους ασφαλείας.

Σεβαστό η ασφάλεια είναι πάνω απ’όλα….Αλλά θα έπρεπε να αναζητηθεί έστω μονο μια  ειδική η οποία θα μπορούσε να είναι προσβάσιμη στους πολίτες και να μην τους  αναγκάζουν  να αναζητούν στα τυφλά τις ειδικές θέτοντας τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο που είναι να συναντηθούν ξαφνικά με τους διαγωνιζόμενους.

Είναι καλό να γίνονται διοργανώσεις όμως να είναι και προσβάσιμες σε αυτούς που πληρώνουν και αυτοί είναι οι πολίτες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...