38χρονος Έλληνας ο πιστολέρο της πλατείας Θεάτρου (Εικόνες – Βίντεο)

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας (Εικόνες - Βίντεο)

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Έλληνας είναι τελικά ο άνδρας που αυτοκτόνησε το πρωί στο πίσω μέρος της πλατείας Θεάτρου, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά αφού πρώτα αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για 38χρονο, ο οποίος ήταν… γνωστός στην αστυνομία. H δράση και τα κίνητρα του 38χρονου αυτή την ώρα ερευνούνται.

Το χρονικό

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο έναν αλλοδαπό.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άντρα, όμως αυτός επιχείρησε να διαφύγει.

Ο άντρας αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην πλατεία απέναντι από την είσοδο της Βαρβακείου Αγοράς, ο άνδρας έβγαλε το πιστόλι του και αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύφτηκε πίσω από κτήριο, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο  
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και πρόκειται για 38χρονο Έλληνα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

1

1

1

 

1

Βίντεο ντοκουμέντο
Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά την αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία του Θεάτρου στη Βαρβάκειο, στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ οι αστυνομικοί φαίνεται να πλησιάζουν τον δράστη, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος. Σοκάρουν οι φωνές των αστυνομικών που μόλις έχουν δεχθεί τα πυρά του αγνώστου, ενώ ένας συνάδελφος τους βρίσκεται τραυματισμένος σε μικρή απόσταση. “Φύγετε όλοι” φωνάζουν στους περαστικούς που τρέχουν πανικόβλητοι.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...