4 ασυνήθιστοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για… χαλάρωση!

4 ασυνήθιστοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για… χαλάρωση!

1

Αν θέλετε να αποβάλλετε το άγχος, το στρες και την αρνητική ενέργεια, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω λύσεις:

Ετοιμάστε  μια… δύσκολη συνταγή : Σύμφωνα με έρευνες σε μεγάλο ποσοστό  ανθρώπων, έδειξαν ότι αυτό που τους προκαλεί στρες είναι η συνεχής διαδικτυακή  επικοινωνία με τους ανθρώπους και η αίσθηση ότι  , αφιερώνουν τελικά πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Αν λοιπόν , ασχοληθείτε με το μαγείρεμα και ειδικά με κάποια άγνωστη έως εκείνη την στιγμή συνταγή, το μυαλό σας σίγουρα θα ξεφύγει!!

Αναδιάταξη των επίπλων – Δουλειές στο σπιτιού : Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο , όμως μάλλον είναι ότι χρειάζεστε!  Κάτι να ξεκουράσει το μυαλό σας. Αλλάξτε θέση στα κάδρα, τακτοποιήστε τα βιβλία σας και τα αντικείμενα στο διαμέρισμά σας και ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου!

Αγοράστε ένα εισιτήριο για μια εκδήλωση : Βρείτε  μια συναυλία, ένα θέατρο ή ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και αγοράστε ένα εισιτήριο για 2!  Πηγαίνετε παρέα με όποιο άτομο σας κάνει να νιώθετε καλά και τότε θα ανακαλύψετε πώς όλα διορθώνονται!

Προσκαλέστε φίλους  στο σπίτι : Αν νιώθετε κάπως περίεργα, ότι όλα σας φταίνε, ότι η ζωή σας δεν σας καλύπτει , τότε το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι… να καθίσετε μόνοι σας! Καλέστε τους φίλους σας , να περάσετε παρέα με αυτούς το βράδυ σας και τότε θα δείτε πως η κατάσταση δεν είναι και τόσο μαύρη!

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303916-4-asynethistoi-alla-apotelesmatikoi-tropoi-gia-chalaros ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...