5 tips για να τηρήσεις τις fitness υποσχέσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου το 2015!

5 tips για να τηρήσεις τις fitness υποσχέσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου το 2015!
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να μην ξεφύγεις από το δρόμο σου!

Κάθε αρχή του χρόνου θέτεις κάποιους στόχους στην κορυφή των οποίων συνήθως βρίσκεται η γυμναστική σου. Αν κάθε χρόνο το να γυμνάζεσαι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος δεν υπάρχει στην καθημερινότητα και τη ζωή σου, διάβασε τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να είσαι συνεπής με τη γυμναστική σου μέσα στο 2015.

1. Βρες κάποια είδη γυμναστικής τα οποία πραγματικά απολαμβάνεις και προσπάθησε να τα αλλάζεις συχνά. Δες τι σου αρέσει από διάφορα είδη γυμναστικής και συνδύασε τις τεχνικές που είναι πιο κοντά σου. Μπορείς, για παράδειγμα, να κάνεις πιλάτες αλλά να σου αρέσουν και τα squat τα οποία μπορείς να κάνεις μετά το τέλος του πιλάτες.

2. Αν θεωρείς πως υπάρχουν κάποια μοντέλα και κάποιοι celebrities που σε εμπνέουν, διάβασε τι κάνουν για να παραμένουν fit. Ξεκίνα με την Τζένιφερ Λόρενς (που δεν της αρέσει καθόλου η γυμναστική) και συνέχισε με την Κάρλι Κλος, την Τζένιφερ Άνιστον, την Αντριάνα Λίμα, την Κένταλ Τζένερ και όποια άλλη θέλεις.

3. Ακολούθα στο Instagram μοντέλα, trainers και fitness bloggers έτσι ώστε να εμπνέεσαι καθημερινά από τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

4. Μην αφήνεις τα ταξίδια και τα Σαββατοκύριακα να καταστρέφουν τις προσπάθειές σου. Ναι, είναι δύσκολο να βρεις ένα τοπικό γυμναστήριο στις διακοπές σου ή να πας για τρέξιμο το πρωί του Σαββάτου αλλά φρόντισε να κάνεις κάτι. Διαφορετικά θα σου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο να επιστρέψεις μετά στη ρουτίνα σου.

5. Μετέτρεψε τη γυμναστική σε κάτι που θέλεις να κάνεις καθώς η άσκηση είναι ευχαρίστηση και όχι βασανιστήριο. Σήμερα οι γυναίκες είναι πολύ απασχολημένες και ξεχνούν να σταματήσουν για ένα λεπτό και να διασκεδάσουν. Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι για να γυμναστείτε μαζί με έναν trainer ή συναντηθείτε το πρωί για ένα τρεξιματάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και παρέα στο τρέξιμό σας πράγμα που αμέσως θα το μετατρέπει σε κάτι πιο ευχάριστο.

Γυμναστείτε ότι κι αν κάνετε. Όταν μαγειρεύετε, όταν σιδερώνετε ή όταν περιμένετε να γυρίσει το παιδί σας από το σχολείο για να το βάλετε να φάει. Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και όχι αγγαρεία. Βάλτε την στην καθημερινότητά σας και κάντε την κομμάτι της ζωής σας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...