To 66o συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας -Αμερικής_Καναδά στη Ναύπακτο.Φωτο-Βίντεο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το 66ο συνέδριο Στερεάς Ελλάδας -Αμερικής -Καναδά στη Ναύπακτο. Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε εκεί και σας παρουσίαζει βίντεο από το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης καθώς και  δηλώσεις.

Την έναρξη του συνεδρίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος που αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν οι ομεγενείς στην Αμερική,καθώς και στις εμπειρίες του που αποκόμισε κατά το πρόσφατο ταίδι του στην Αμερικανική ήπειρο και τις διαλέξεις που πραγματοποίσε έπειτα από πρόσκληση του Πατριαρχείου Αντιοχείας,ενώ το παρόν έδωσε και ό δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,o οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους υπέύθυνους για την επιλογή τους να διεξαχθεί το συνέδριο στην Ναύπακτο,αλλά και τη διαχρονική προσφορά των ομογενών προς των τόπο τους.

Ο κ Βασίλης Σερέτης υπέυθυνος του Συνεδρίου αναφέρθηκε στην αποδοχή του συνεδρίου από τους συνέδρους,ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί.Δηλώσεις ακόμη έκανε ο κ.Π.Γαλάτουνας πρόεδρος ομοσπονδίας Εληνικών σωματείων μείζονος Ν.Υ..


IMG_7440 IMG_7442 IMG_7444 IMG_7446 IMG_7448 IMG_7449 IMG_7450 IMG_7452 IMG_7455 IMG_7457 IMG_7458 IMG_7459 IMG_7460

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...