AΕΚ – Παναιτωλικός (1η αγωνιστική S.L -19.15 – Pre game)

Πρεμιέρα για ΑΕΚ και Παναιτωλικό που κοντράρονται σήμερα στο ΟΑΚΑ με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το παιχνίδι λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ απ’τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. (3 αγωνιστικές). Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα του Χιμένεθ με τους Βράνιες, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλο και Γαλανόπουλο να μη μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όντας τιμωρημένοι απ’την περσινή σεζόν. Επίσης οι Γιακουμάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπάρκας και Λαμπρόπουλος έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού. Η ΑΕΚ που έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια για το Europa League δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει , κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τον Ισπανό κόουτς ο οποίος θα έχει σήμερα διαφοροποιημένη ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ :

Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Τσότσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τρίστανσον, Κλωναρίδης, Λιβάγια

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό που έδειξε καλό πρόσωπο στα φιλικά, έχει να ανέβει βουνό με το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, αρχής γενομένης από σήμερα στο ΟΑΚΑ. Φέτος ενισχύθηκε σημαντικά σε θέσεις που είχε κενά με Μαζουρέκ, Ντίας και Μοράρ να είναι οι καλύτερες μεταγραφές του, ενώ έμειναν παίκτες που έχουν γίνει ένα με την ομάδα τα τελευταία χρόνια και είναι αναντικατάστατοι, όπως οι Κυριακίδης, Πάουλο, Μύγας, Κλέσιο και Μαρκόφσκι! Το λάτιν στοιχείο πάντως φαίνεται να είναι αυτό που θα κάνει φέτος τη διαφορά! Στα καθαρά αγωνιστικά ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής τον Λόπες που είχε ενοχλήσεις στον τένοντα, ενώ ο Μύγας συμπεριελήφθηκε κανονικά μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού :

Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Ρότσα, Πάουλο, Μπράβο, Μαζουρέκ, Ντίας, Κλέσιο, Μοράρ

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας, ενώ θα τηρηθεί όπως και χθές σε όλα τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκ ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Ως γνωστόν από φέτος δε θα υπάρχει η διαδικασία των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...