Aδιέξοδο…

και στο βάθος Πρωτοδικείο.

Άκαρπη,χωρίς αποτέλεσμα η τρίτη γ.σ. του Ναυπακτιακού Αστέρα με τη διοίκηση να υποβάλει την παραίτησή της,χωρίς κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον από επόμενο διοικητικό σχήμα,χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης,χωρίς φίλαθλο κόσμο.

Η απαξίωση του Ναυπακτιακού ποδοσφαίρου σε όλο του το μεγαλείο.Με τις προθεσμίες να τρέχουν,αφού μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει η ομάδα να δηλωθεί στην Δ’Εθνική αλλιώς να κοιτά ακόμη πιο χαμηλά ακόμη και στα τοπικά.

Υπάρχει φυσικά ακόμη το ενδεχόμενο παρά την επικύρωση της βαθμολογίας στη footballleague 2 να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με το ποιες ομάδες θα πέσουν και ποιες θα μείνουν ,αλλά αυτές δε πρόκειται να έρθουν πριν τις 6 ή 9 Σεπτεμβρίου οπότε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και εκεί.Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε την ομάδα να φτάσει στο πρωτοδικείο αλλά να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως και υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον ή κάποιους που θα θελήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τόνισαν τόσο ο κ.Μπράνης όσο και ο κ.Χρυσανθόπουλος στις ομιλίες τους.Άραγε θα ακούσει κανείς;

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...