Aπελθέ απ'εμού το ποτήριον τούτο…

Το νερό νεράκι κι ας είναι από άλλο ποτηράκι

…όσα είδαμε (που λέει ο λόγος) κι ακούσαμε από τη συνεδρίαση του Δ. Σ.

…κάπως έτσι πρέπει να σκέφθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας ΠΑ.ΠΑτούχας όταν προτάθηκε από τον Α. Κοτσανά να έρθει για συζήτηση στο συμβούλιο η κόντρα ανάμεσα σε Μητρόπολη και Μοναστήρι. Σωστό τον βρήκα τον δικηγόρο. Ξέρει και ελίσσεται κατάλληλα. Άλλωστε τι νόημα θα είχε αν το δημοτικό συμβούλιο έπαιρνε τη μια ή την άλλη απόφαση ως θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στα υπόλοιπα του συμβουλίου, εγκρίθηκαν οι αυξήσεις της ΔΕΥΑΝ για την νέα τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης.

 Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θ. Παπαθανάσης αποκάλυψε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο πολλά από τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας πίνουν ακατάλληλο νερό. Μάλιστα στα προνομιούχα χωριά και οικισμούς που πίνουν νερό στο όνομα κάποιων είναι η Άνω Χώρα και συγκεκριμένα τα πέτρινα (κάνω και διαφήμιση),η Ελευθέριανη, Κάτω Δάφνη, Χόμορη, Περιθώρι, Γαλατάς, Λάλκα κ.α. Σύνολο πάντως 10 χωριά. Αυτά πίνουν νερό. Τα υπόλοιπα ?.

Απλά…. δεν πίνουν. Θα μου πείτε ποιος έχει μείνει εκεί ψηλά για να πίνει νερό!!!. Σου λέει…..Λέω εγώ τώρα !!!.

Άσχετο.Μερικών δεν έχουμε ακούσει τη φωνούλα τους. Τι νότα πατάνε?. Δήμαρχε βάλτους να πουν την προσευχή να τους ακούσουμε !!!.

Συγχωρήστε με που δεν μπορώ να μεταφέρω περισσότερα λόγω απουσίας μου. Το μάτι όταν είναι εκεί κόβει καλύτερα.Θα τα πούμε σύντομα.

Υγεία σε όλους

nafpakt-IOS



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...