Aν.Κοτσανάς:Πρόεδρος υπό προϋποθέσεις στη ΔΕΥΑΝ

Την δική του εκδοχή δίνει στους κύκλους του,ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Α.Κοτσανάς,στις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που τον θέλουν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΔΕΥΑΝ.

Από τα όσα μπορούμε να αλιεύσουμε,γίνεται γνωστό ότι ο αντιδήμαρχος,φέρεται διατεθειμένος,εφόσον η επιχείρηση περιέλθει σε διοικητικό αδιέξοδο και υπάρξει η στήριξη του δημοτικού συμβουλίου θα αποδεχτεί το ενδεχόμενο αυτό.Οι “3” που έχουν απομακρυνθεί από την Ενωτική πρωτοβουλία (Κοτρωνιάς-Σμπούκη-Κούκουνας) είναι μέλη του δ.σ. της ΔΕΥΑΝ.Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της επιχείρησης,αν οι “3” διαγραφούν ή ανεξαρτητοποιηθούν εκπίπτουν της θέσης τους,αφού εκεί είναι τοποθετημένοι ως μέλη της δημοτικής πλειοψηφίας.

Για να διαγραφούν ως δημοτικοί σύμβουλοι άρα και να εκπέσουν του αξιώματός τους,απαιτείται η 10η ψήφος που για την ώρα αναζητείται μέσα στην Ενωτική πρωτοβουλία.Την 10η αυτή ψήφο,αρνήθηκε πεισματικά να δώσει ο αντιδήμαρχος Αντώνης Φράγκος.Άρα,είναι λογικό να του ασκηθούν πιέσεις προκειμένου να την δώσει,Ακραίο σενάριο,αποτελεί και η περίπτωση να εξαναγκαστεί ή να παραιτηθεί οικιοθελώς από δημοτικός σύμβουλος (άρα μιλάμε για μια ακόμη παραίτηση) προκειμένου ο επόμενος επιλαχών να δώσει την 10η ζητούμενη ψήφο.

Ένα ακόμη σενάριο που κυκλοφορεί,είναι αυτό της πρότασης μομφής της δημοτικής αρχής συνεπικουρούμενης και της αντιπολίτευσης λόγω εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης.Στην περίπτωση αυτή όμως,η απόφαση θα σκοντάψει στην Αποκεντρωμένη αν δεν είναι καλά τεκμηριωμένη.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...