‘’Aπάντηση Δαβανέλου προς την παράταξη Επιμελητηριακή Ανανέωση’’

Διάβασα σήμερα στα ΜΜΕ ανακοίνωση της παράταξης ‘’Επιμελητηριακή Ανανέωση’’ και με έκπληξη διαπίστωσα ότι αναφέρεται μόνο στο πρόσωπο μου και απόρησα γιατί δεν απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.  Μετά κατάλαβα ότι με ταύτισαν με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας γιατί όπως ανακοίνωσε η παράταξη  σας προ ημερών , έχω τον τρόπο και τη μαγική ικανότητα να εξαφανίζω αρχηγούς παρατάξεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι ενημερωθείτε επιτέλους ότι η Ομοσπονδία δεν είναι παράταξη με αρχηγό που αποφασίζει αλλά είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, που σημαίνει ότι τα Δελτία Τύπου αφορούν πάντα αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπικές ανακοινώσεις του προέδρου. Ως εκ τούτου για άλλη μία φορά σας συστήνω κι εγώ προσωπικά να κάνετε ανακοινώσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και με ουσιαστικό περιεχόμενο.

Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα περί συνδικαλισμού και επιμελητηρίων αλλά νομίζω ότι δεν τα έχω ανάγκη γιατί  τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά των επαγγελματιών, έχω δώσει τόσα δείγματα γραφής που οι συνάδελφοι μου στην αγορά με γνωρίζουν πολύ καλά, με κρίνουν καθημερινά και με έχουν επιλέξει να τους εκπροσωπώ ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση μου να κατέβω υποψήφιος στις εκλογές του επιμελητηρίου διεκδικώντας μία θέση στο Δ.Σ θα μου δώσει απλά την δυνατότητα, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην βελτίωση της θέσης των επιχειρήσεων και στην οικονομική ανάπτυξη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...