Bike Odyssey: Κρίκελλο (31,82χλμ – Oι νικητές του 5ου σταδίου!!

Διατηρούν το προβάδισμα στη συνολική κατάταξη οι Pedal Force One!

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στάδια του Bike Odyssey πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη διαδρομή που εκκίνησε και τερμάτισε στο γραφικό χωρίο του Κρικέλλου. Το σημερινό στάδιο αποτελούσε τη μικρότερη απόσταση που είχαν να διανύσουν οι αθλητές, και πιο συγκεκριμένα σχεδόν το ένα τρίτο του μέσου όρου των διαδρομών των υπόλοιπων σταδίων της διοργάνωσης. Η φύση του σταδίου επομένως βοηθούσε τις ομάδες που ήταν πιο δυνατές στις μικρές αποστάσεις, κάτι που φάνηκε και στην εξέλιξη του αγώνα.

Δύο ήταν οι ομάδες που διεκδικούσαν την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα, και δεν ήταν άλλες από τους Mossoczy και Maciejowski (BikeBoard) και  Παπανικολάου και Καλογερόπουλος (Pedal Force One). Η νίκη τελικά κατέληξε στην ομάδα BikeBoard, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια για τρίτο συνεχόμενο στάδιο, έχοντας το πάνω χέρι στο άτυπο ντέρμπι για τις νίκες με τους Pedal Force One, όντας ωστόσο ακόμα πίσω σε αυτό που έχει εν τέλει σημασία, τη συνολική κατάταξη, στην οποία η Ελληνική ομάδα εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα.

Πολύ κοντά σε αυτές τις ομάδες βρισκόταν η ομάδα Best Men των Τσουλουχά και Σωτηρίου (Best Men), η οποία και κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση.

Πιο αναλυτικά, με την εκκίνηση του αγώνα ξεχώρισαν στις πρώτες θέσεις οι BikeBoard και οι Pedal Force One. Οι δύο αυτές ομάδες κινούνταν δυναμικά χωρίς να μπορούν να πάρουν απόσταση η μία από την άλλη , με τους Πολωνούς να διατηρούν ένα τυπικό προβάδισμα. Λίγο πριν τα μέσα της διαδρομής ανέβηκαν οι Τσουλουχάς και Σωτηρίου(Best Men) οι οποίοι κατάφεραν και έφτασαν τους πρωτοπόρους, σχηματίζοντας ένα group τριών ομάδων που πάλευαν για την πρώτη θέση.

Με την έλευση της πρώτης ανηφόρας οι Best Men δεν κατάφεραν να διατηρηθούν στο πρώτο group, μένοντας πιο πίσω και αφήνοντας την υπόθεση νίκη στις πρώτες δύο ομάδες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...