Charles Manson: κρίσιμη η κατάσταση του ηγέτη της δολοφονικής αίρεσης που δολοφόνησε τη Σάρον Τέιτ

Charles Manson: κρίσιμη η κατάσταση του ηγέτη της δολοφονικής αίρεσης που δολοφόνησε τη Σάρον Τέιτ

Ο ηγέτης της αίρεσης “Manson Family», Charles Manson,  όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στον θάνατο, τρεις ημέρες μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Bakersfield.

Όπως γίνεται γνωστό από δημοσίευμα της Daily Mail, ο 83χρονος Manson βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πηγές: «Δεν αναμένεται να καλυτερεύσει. Είναι απλώς θέμα χρόνου».

Η υγεία του Manson ήταν εύθραυστη τους τελευταίους μήνες, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο νοσηλεύτηκε για βαριάς μορφής εσωτερική αιμορραγία και βλάβη του σιγμοειδούς. Μάλιστα, ο 83χρονος, ο οποίος ήταν το μυαλό πίσω από εννέα δολοφονίες, ήταν πολύ αδύναμος για να εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να σταλεί ξανά στη φυλακή, χωρίς να έχει βελτιωθεί σημαντικά η υγεία του.

Ο Manson είναι φυλακισμένος από το 1969, καθώς καθοδήγησε τα μέλη της αίρεσης του να εκτελέσουν μια σειρά δολοφονιών μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του κινηματογραφιστή Ρόμαν Πολάνσκι που ήταν έγκυος οκτώ μηνών. Δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον.

To 1971 ο ίδιος και ακόμα τέσσερα μέλη της οργάνωσης του καταδικάστηκαν σε θάνατο, αλλά αργότερα οι ποινές τους μετατράπηκαν σε ισόβια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/309910-Charles-Manson-krisime-e-katastase-toy-egete-tes-dolophonikes-aireses-poy-dolophonese-te-Saron-Teit ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...