Dasos Theretron: Ιδανικός προορισμός για τον Χειμώνα.Μαγικές εικόνες

Μόλις 30km από τη Ναύπακτο, το ξενοδοχείο Δάσος Θέρετρον (www.dasostheretron.gr) ξεκίνησε την λειτουργία του προσφέροντας την ιδανική επιλογή για την απόλυτη απόδραση στη φύση, σε συνδυασμό με τις παροχές ενός ξενοδοχείου 4*.

Η επιβλητική εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ο παιδότοπος, τα προγράμματα μασάζ και ευεξίας, το γυμναστήριο, οι ατελείωτες διαδρομές για πεζοπορία ή mountain bike θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Σε συνδυασμό με την πολυτελή διαμονή στα δωμάτια του ξενοδοχείου αλλά και την πανδαισία των παραδοσιακών γεύσεων στην ταβέρνα μας, καθιστούν το ξενοδοχείο τον ιδανικό προορισμό για μια ολοκληρωμένη απόδραση στη φύση για ζευγάρια, παρέες αλλά και για οικογένειες.

Το Δάσος Θέρετρον ενδείκνυται και για μονοήμερες αποδράσεις. Μια βόλτα στη φύση, μια ζεστή κούπα καφέ στο bar του ξενοδοχείου με την απίστευτη θέα, ένα παραδοσιακό γεύμα στην ταβέρνα, μια βουτιά στην θερμαινόμενη πισίνα σε συνδυασμό με το μασάζ της επιλογής σας, θα σας αποφορτίσουν και θα σας ανανεώσουν.

Επικοινωνήστε στο τηλ 2266091000 για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, αλλά και να κάνετε κρατήσεις είτε για φαγητό στην ταβέρνα του ξενοδοχείου, είτε για να συμμετέχετε στα προγράμματα ευεξίας που σας προσφέρουμε.

Δείτε Βίντεο από το Χιονισμένο Dasos theretron



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...