Eπίθεση από τον Αλέξη σε διαπλοκή και Στουρνάρα

Eπίθεση από τον Αλέξη σε διαπλοκή και Στουρνάρα

Με κατασκευασμένες αθλιότητες επιχειρούν να αλλάξουν ατζέντα και να συγκαλύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας και τα μεγάλα σκάνδαλα – Εχασε την ψυχραιμία του το μαύρο μέτωπο

ΣΚΛΗΡΗ επίθεση κατά του μαύρου μετώπου που έχει συγκροτήσει το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της διαπλοκής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που όταν διαχειρίστηκαν την οικονομία την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν σε ούτε μία από τις προβλέψεις τους και τις εκτιμήσεις τους για την οικονομία, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα που έγινε τις τελευταίες ημέρες ο πρωταγωνιστής της αθλιότητας που στήθηκε σε βάρος του Παύλου Πολάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδίδει τις καταιγιστικές επιθέσεις που δέχονται τα κυβερνητικά στελέχη από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από τη διαπλοκή στην εναγώνια προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας που επιδιώκει να θολώσει τα νερά γιατί σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με την εμπλοκή κορυφαίων στελεχών της σε γιγαντιαία σκάνδαλα.

Με τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος κυβερνητικών στελεχών, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί επίσης να καλύψει την πολιτική της γύμνια, την αδυναμία της για ένα αξιόπιστο πρόγραμμα και κυρίως να θολώσει τα νερά για να μην διαρρεύσει η νεοφιλελεύθερη ατζέντα που περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα τα οποία αν εφαρμοστουν θα οδηγήσουν στην απόλυτη φτώχεια μεγάλα κοινωνικά στρώματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα κατασκευασμένα πρωτοσέλιδα και το όργιο μαύρης προπαγάνδας έχουν πάρει καταιγιστικό χαρακτήρα σε μια περίοδο κατά την οποία η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει αποφάσεις που αφορούν μεγάλα κοινωνικά στρώματα όπως η επιδότηση ενοικίου και άλλα μέτρα ανακούφισης για όσους εξαθλιώθηκαν από τα εφιαλτικά μνημόνια.

Η πρωτοφανής απόπειρα στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών αποκαλύπτει την αγωνία της ΝΔ για μια σειρά από υποθέσεις διαφθοράς για τις οποίες ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα και αναμένονται τις επόμενες μέρες πορίσματα φωτιά με παραπομπή κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη Δικαιοσύνη.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται:

            1ον Η ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Kontranews» αναμένεται η παραπομπή για κακουργηματική απάτη 6 κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς και τραπεζικών στελεχών που ενέχονται στη μεγάλη απάτη με τα ακάλυπτα δάνεια των 370.000.000 ευρώ.

            2ον Το πόρισμα για τη NOVARTIS το οποίο ολοκληρώνεται με την κατάθεση νέου προστατευόμενου μάρτυρα που καίει στην κυριολεξία υπουργούς αλλά και κορυφαίο τραπεζικό παράγοντα. Το πόρισμα – φωτιά αποδίδει κακουργηματικές κατηγορίες σε τέσσερα κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στην υπερτιμολόγηση των φαρμάκων από τον πολυεθνικό κολοσσό της NOVARTIS προκαλώντας ζημία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.

            3ον Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τις αποκαλύψεις του Θόδωρου Τσουκάτου για τα 16 δισεκατομμύρια που διακινήθηκαν από τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ μόνο μέσα σε ένα χρόνο. Ο Θόδωρος Τσουκάτος καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας ενώ κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να κατηγορηθούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα που είναι διαρκές και δεν υπόκειται σε παραγραφή.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/354936-Epithese-apo-ton-Alexe-se-diaploke-kai-Stoyrnara ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...