EUROLEAGUE: Μεγάλες μάχες για την τελική οκτάδα – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROLEAGUE: Μεγάλες μάχες για την τελική οκτάδα – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROLEAGUE: Μεγάλες μάχες για την τελική οκτάδα – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROLEAGUE: Μεγάλες μάχες για την τελική οκτάδα – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

H κανονική διάρκεια της Euroleague πλησιάζει στο τέλος της και οι ελληνικές ομάδες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην οκτάδα των playoffs!

Στο δραματικό φινάλε του μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών το θα είναι “παρών” και θα προσφέρει στους συνδρομητές του τις κρίσιμες μάχες “κόκκινων” και “πράσινων”.

Με ένα φοβερό τρίποντο του Νικ Καλάθη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Παναθηναϊκός άλωσε τη Μόσχα και επικράτησε της ΤΣΣΚΑ με 78-77 σημειώνοντας την 4η σερί νίκη του και την 5η στα τελευταία έξι ματς!

Τεράστια ανατροπή στο τελευταίο δίλεπτο από τους «πράσινους»! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ύστερα από 8,5 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2010. Και μάλιστα ήρθε στην καλύτερη χρονική στιγμή αφού οι «πράσινοι» κυνηγούν μετά… μανίας την είσοδο στα φετινά playoffs.

O εξάστερος γονάτισε την “αρκούδα” στο σπίτι της μετά από εννέα σερί ήττες στο συγκεκριμένο γήπεδο, πήγε στο 13/13, έπιασε τον Ολυμπιακό και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια του για να πετύχει έναν στόχο που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε όχι απλά δύσκολος, αλλά απίθανος.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 66-57 από την Αρμάνι Μιλάνο και παρέμεινε στην 8η θέση έχοντας ρεκόρ 13-13 με το πέρας 26 αγωνιστικών στην regular season. Όμως, με τρία εντός έδρας ματς στα τελευταία τέσσερα και μόνο την Γκραν Κανάρια εκτός κρατά την κατάσταση στα χέρια του για την οκτάδα.

Μέσα από το  θα παρακολουθήσετε όλες τις μάχες των «αιωνίων» μέχρι το φινάλε.

19/3 Ολυμπιακός-Μπάγερν

20/3 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπασκόνια

21/3 Γκραν Κανάρια-Ολυμπιακός

22/3 Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

28/3 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης

29/3 Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις       

Το  φέρνει στις οθόνες σας και τις μάχες για το Basketball Champions League.  

Με τον αέρα του +9 (84-75) από τον πρώτο αγώνα στην Πυλαία, η ΑΕΚ αν και γνώρισε την ήττα με έναν πόντο από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, 62-63, προκρίθηκε στους “8” του Basketball Champions League όπου θα αντιμετωπίσει πάλι σε διπλούς νοκ άουτ αγώνες τη γερμανική Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.        

Στα Κανάρια Νησιά ολοκληρώθηκε το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 79-57 από την Τενερίφη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League, καταγράφοντας ωστόσο παρουσία στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο Προμηθέας δεν κατάφερε να προφυλάξει το +12 του πρώτου αγώνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στις οθόνες σας μέσω του Vodafone TV θα παρακολουθήσετε τους συναρπαστικούς προημιτελικούς. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357286-EUROLEAGUE-Megales-maches-gia-ten-telike-oktada-Ti-tha-deite-poy-tha-to-deite ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...