EUROPE PLAYS FOOTBALL: Φωτιά στα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου για μία θέση σε Champions & Europa League – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROPE PLAYS FOOTBALL: Φωτιά στα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου για μία θέση σε Champions & Europa League – Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROPE PLAYS FOOTBALL: Φωτιά στα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου για μία θέση σε Champions & Europa League- Τι θα δείτε & που θα το δείτε

EUROPE PLAYS FOOTBALL: Φωτιά στα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου για μία θέση σε Champions & Europa League- Τι θα δείτε & που θα το δείτε

Οι μάχες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα φουντώνουν, καθώς η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και το φέρνει στις οθόνες σας πολύ μεγάλα ματς.

Οι συνδρομητές του θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για το Καμπιονάτο το σούπερ ντέρμπι του Μιλάνο ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ, αλλά και τη μονομαχία μεταξύ της Ρόμα και της Νάπολι.

Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ. Πάντοτε κόβει την ανάσα, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Πολύ περισσότερο φέτος που και οι δύο καίγονται για βαθμούς προκειμένου να είναι τελικά μέσα στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Από την άλλη η Ρόμα μετά το στραπάτσο που έπαθε από τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League βλέπει τώρα ότι κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα. Επομένως και με νέα τεχνική ηγεσία πλέον θέλει να κερδίσει τη Νάπολι, που δείχνει να έχει κλειδώσει τη 2η θέση για να μείνει ζωντανή για την παρουσία της και τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Στις οθόνες σας μέσω τουέρχονται επίσης τα ντέρμπι του Σαμπιονά Παρί-Μαρσέιγ και Ρεν-Λιόν.

Οι Παριζιάνοι έχουν καθαρίσει εδώ και καιρό με την πρωτιά στη Γαλλία, αλλά στην Ευρώπη τα έκαναν και πάλι θάλασσα, αφού… κατόρθωσαν να αποκλειστούν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το 0-2 μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Έτσι, θέλουν να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις εγχώριες διοργανώσεις, για να χρυσώσουν το χάπι.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ν’ ανέβει στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League και επομένως δεν έχει περιθώριο ν’ αφήσει κανένα παιχνίδι στην τύχη του.

Αυτή την 3η θέση προσπαθεί να κρατήσει η Λιόν που θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ρεν, η οποία στο πρωτάθλημα φέτος δεν πάει και τόσο καλά, σε αντίθεση με την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω, στην 10η θέση.

Επίσης, μέσω του μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ με αντιπάλους την Γκινγκάμπ και την Στρασμπούρ. Ματς με φιναλίστ έκπληξη, αφού η Γκινγκάμπ είναι ουραγός, ενώ η Στρασμπούρ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Αλλά και το ντέρμπι Άγιαξ-Αϊντχόφεν στην Ολλανδία έρχεται στις οθόνες σας μέσω του Vodafone TV στο τέλος του μήνα.  Και μπορεί τα… μωρά του Άγιαξ στην Ευρώπη να κάνουν θαύματα με μεγαλύτερο αυτό της ταπείνωσης της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, αλλά εντός ολλανδικών συνόρων η Αϊντχόφεν είναι πρωτοπόρος και το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει τον τίτλο.

Οι συνδρομητές του  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις μάχες ανόδου της Τσάμπιονσιπ  που και φέτος παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον.

Το τοπικό ντέρμπι Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα κόβει την ανάσα με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους βαθμούς στον αγώνα που κάνουν για να πλησιάσουν την 6η θέση, που οδηγεί στα playoffs της ανόδου.

Επίσης τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λιντς και τη Σέφιλντ Γιουν.  Οι δύο ομάδες είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά μόνο οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν απευθείας την άνοδο και επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτή η επιτακτική ανάγκη της κατάκτησης των βαθμών.

Δείτε, λοιπόν, στις οθόνες σας μέσω του Vodafone TV:

15-17/3 Mίλαν-‘Ιντερ

29-31/3 Ρόμα – Νάπολι

30/3 Τελικός γαλλικού Λιγκ Καπ

30-31/3 ‘Αγιαξ-Αϊντχόφεν

10/3 Μπέρμιγχαμ-Άστον Βίλα

16/3 Λιντς-Σέφιλντ Γιουν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/356792-EUROPE-PLAYS-FOOTBALL-PHotia-sta-protathlemata-tes-geraias-epeiroy-gia-mia-these-se-Champions-Europa-League-Ti-tha-deite-poy-tha-to-deite ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...