F1: Νίκη του Φέτελ στο “σπίτι” του Χάμιλτον

F1: Νίκη του Φέτελ στο “σπίτι” του Χάμιλτον

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αντίκρυσε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι του Σιλβερστόουν, αυξάνοντας τη διαφορά του από τους διώκτες του για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Χάμιλτον και Ράικονεν συμπλήρωσαν το βάθρο στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με τους δυο τους να έχουν επαφή λίγο μετά την εκκίνηση.

ΌΜε το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα ο pole man Χάμιλτον «κοιμήθηκε» με αποτέλεσμα να τον προσπεράσουν οι Φέτελ και Μπότας και μερικές στροφές αργότερα να βρίσκεται 17ος, μετά από σύγκρουσή του με τον Ράικονεν σε μια μονομαχία τους για την 3η θέση.

Από εκεί και πέρα ο Άγγλος πιλότος έδωσε ρεσιτάλ οδήγησης και κατάπινε τα χιλιόμετρα και τους αντιπάλους εν ριπή οφθαλμού, παρά το πληγωμένο του μονοθέσιο, εκμεταλλευόμενος και τις δύο φορές που το αμάξι ασφαλείας χρειάστηκε να εμφανιστεί στην πίστα.

Τελικά μετά από αλλεπάλληλα προσπεράσματα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία, με τον Λιούις Χάμιλτον να τερματίζει δεύτερος, ο Κίμι Ράικονεν τρίτος και ο Βαλτέρι Μπότας τέταρτος.

Ο Γερμανός πιλότος της Scuderia, με την 4η νίκη του φέτος έφτασε τους 171 βαθμούς, με το αντίπαλο δέος, τον Χάμιλτον, να μένει στους 163.

Επόμενος αγώνας το γερμανικό γκραν πρι, όπου ο Φέτελ μέσα στο “σπίτι” του θέλει να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο.

 

γ

κ

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/336822-F1-Nike-toy-PHetel-sto-spiti-toy-CHamilton ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...