Facebook Paper: Ερχεται η εφαρμογή που θα περιέχει όλη τη δημοσιογραφία του Facebook

Facebook Paper: Ερχεται η εφαρμογή που θα περιέχει όλη τη δημοσιογραφία του Facebook
Μια νέα υπηρεσία ανάγνωσης ειδήσεων ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στις επόμενες βδομάδες το Facebook στα πρότυπα του Flipboard ειδικά σχεδιασμένη για φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με το techgear, το προϊόν θα φέρει την ονομασία «Paper» και θα κυκλοφορήσει είτε ως ξεχωριστή εφαρμογή ή ως ιστοσελίδα σχεδιασμένη για smartphones και tablets, μπορεί και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Με το Paper οι αναγνώστες θα έχουν πρόσβαση σε ειδήσεις με πλούσιο περιεχόμενο από αναγνωρισμένες εφημερίδες όπως η New York Times και η Washington Post μαζί με status updates από χρήστες του Facebook – θα έχει ενδιαφέρον η εξατομίκευση του περιεχομένου στα ελληνικά δρώμενα.

Το Paper αντιπροσωπεύει την πολυετή προσπάθεια της ομάδας πίσω από το News Feed και του μεγάλου ανασχεδιασμού που είχε ανακοινώσει η εταιρεία πριν ένα χρόνο. Μέρος αυτού του ανασχεδιασμού έγινε διαθέσιμο σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών αλλά σύμφωνα με φήμες η εταιρεία αποφάσισε να καθυστερήσει τα σχέδιά της εξαιτίας της στασιμότητας που παρατηρήθηκε στην ενασχόληση των χρηστών με το News Feed.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...