Game of Thrones: Αυτοί είναι οι πιο αιμοσταγείς χαρακτήρες σύμφωνα με… τον Ερυθρό Σταυρό!

Φρενίτιδα χωρίς προηγούμενο και για τους Αυστραλούς εθελοντές που επί έξι εβδομάδες έβλεπαν τις επτά σεζόν της σειράς για να καταλήξουν στο πόρισμά τους

To Game of Thrones έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον κόσμο, που περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα της 8ης σεζόν στις 14 Απριλίου.

Η μανία αυτή για το «παιχνίδι του στέμματος» έχει καταλάβει και… τον Ερυθρό Σταυρό. Τι εννοούμε μ’ αυτό; Εθελοντές του Αυστραλιανού Ερυθρού Σταυρού παρακολούθησαν επί έξιεβδομάδες και τις επτά σεζόν, προκειμένου να καταγράψουν τους πιο αιμοσταγείς χαρακτήρες.

Κατέληξαν, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι τα φαβορί για τον «σιδερένιο θρόνο» Ντενέρις Ταργκάριεν και Τζον Σνόου ( Έγκον Ταργκάριεν) μοιάζουν τουλάχιστον με εγκληματίες πολέμου!

Τα κριτήρια που έλαβαν υπ’ όψιν τους ήταν η χρήση σκλάβων, οι βασανισμοί, η σεξουαλική βία, η χρήση των παιδιών, αλλά και πόσους έχει σκοτώσει ο καθένας.

Πρώτος στην λίστα έρχεται ο Ράμσεϊ Μπόλτον, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί η Ντενέρις. Το clue της έρευνας αυτής είναι ότι ο Τζον Σνόου είναι θεωρείται το ίδιο αιμοσταγής με τον Night King!

Δείτε αναλυτικά τις κάρτες με τα εγκλήματα όλων των χαρακτήρων

protothema.gr
violations
tzonsnow
daenerys
bolton
nightiking
roose
sons
euron
walder
tyrion
tywin
jofreey
cersei
khal
mance
jaime
sansa
robb
stannis
yara
compliance


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...