H φωτογραφία του Σ. Μικελάτου που έφερε ενθουσιασμό στους φίλους του Ναυπακτιακού.

Ο πρώην παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα που πολλά ακούστηκαν και αυτό το καλοκαίρι για την επιστροφή του προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του Ναυπακτιακού Αστέρα ,καθώς χθες βράδυ άλλαξε την φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook βάζοντας  φωτογραφία από τον τελικό κυπέλλου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό φορώντας τα χρώματα του Ναυπακτιακού.

Όχι ο Σωτήρης Μικελάτος δεν επιστρέφει….τουλάχιστον ακόμα , ήταν και παραμένει στόχος της ομάδας της Ναυπάκτου όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν επαφές για να γίνει η μεγάλη επιστροφή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά από ερωτήσεις φίλων του Ναπακτιακού προς το Nafpaktianews.gr συνεργάτης μας μίλησε χθες βράδυ με τον πρώην άσο του Ναυπακτιακού και τον ρώτησε  αν η φωτογραφία έχει σχέση με την επιστροφή του ,με τον Σωτήρη Μικελάτο να απαντά  πως δεν έχει ,τονίζοντας ότι ο Ναυπακτιακός ήταν από τις πιο όμορφες περιόδους της  ποδοσφαιρικής μου καριέρας  και είναι η ομάδα της καρδιάς του. Επίσης είπε ότι  θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει.

 

Δείτε την φωτογραφία:

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 8102015 15356 πμ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...